Új hozzászólás Aktív témák

  • stefanitsr

    senior tag

    válasz Hurkaleves #19153 üzenetére

    Vagy el kell felejteni a speed motorokat, amik marha nagy áramot kívánnak és nem bírják elhúzni a ~110-esnél nagyobb rugókat. Kell egy jó nagy nyomatékú,és azt meg lehet kínálni 11,1v lipo-val.

    A nagy sebességű motor azoknak király akik ~90 max 100-as rugót akarnak hajtani 8,4v meg 9,6v mini nimh-ekkel (Írország, anglia, skócia, kisebb mint 1 J replikák), de ők is csodálkoznak majd hogy hátul marad a dugó meg gyorsan lemerül az akku.

    A masz szabályoknak épített replikákba egyszerűen töketlenség nagy sebességű motort rakni, tényleg csak jön a fejvakarás miért kell bele atomerőmű akku meg miért merül le az is kurva gyorsan. Azért, mert a high speed motor GYENGE a masz szerinti rugókhoz! Cserébe viszont nagy áramot vesz fel induláskor és sorozatban. ==> Extra nagy szopás, ha nem tudod mit veszel, az meg kibaxás, ha másoknak ezt ajánlod kellő tapasztalat nélkül...

    Vagy, ha deklaráltan high torque, és nagyon nagy áram kell neki akkor HIBÁS, mint az SHS "nagy nyomatékú" motorok nagy része, és megintcsak kerülendő.

    [ Szerkesztve ]

    RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Új hozzászólás Aktív témák