Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
éles a patch, cserébe nem tudok csatlakozni a lobbikhoz... jó ez jó ez...
-
Amúgy ennek az update-nek mikor kéne végbemennie. Mert most beléptem a steam-be, ahol update-elt, de szerintem csak magát a klienst és nem az Age of-t. Vagy ez volt az update magához a játékhoz is?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
IreN!CuS
őstag
Hát remélem hamar játszató lesz és akkor rácsapok újra a játékra. Anno irtó sokat toltuk ,még 2010-ben is lan-oztunk egymás ellen 3v3-at.
Mikorra várható a következő patch?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
KaLeun
senior tag
Az új patch sem bírta életre kelteni a játékot. Ez egy HD feliratos sztaniolba csavart kutyaszar, egy pénzlehúzó fércmunka. Jobban jártam volna ha megveszem az eredetit. Meg nem értem az MS-ot sem, rábízni egy olyan fejlesztőre, akinek nincs is tapasztalata RTS-k terén. MSGS régen garancia volt a minőségre, de ezután kerülni fogom őket, beleértve a HPE-t.
Akkora potenciál volt ebben a HD változatban...
Cila
-
Patch 2.3!
-
IreN!CuS
őstag
Majd írd le kérlek milyen lett ,mert mindenképp rámennék a játékra.De addig amíg olyan mint amilyennek leírtátok feleslegesnek érzem.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Ma nyomtam két órát és azt kell, hogy mondjam a 2.3-as patchel gyakorlatilag tényleg olyan mint anno csak "HD" grafikával. Az egységek azt teszik amit mondok nekik, már csak nagyon ritkán van, hogy mondjuk nem találják az útvonalat, és úgy az egész játék a helyére került.
Aki Age of fan volt, annak most már bátran merem ajánlani a játék beszerzését, mert óriási élményt fog nyújtani.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
RadicalLarry
csendes tag
Nekem nagyon olyan 2.3-al mintha szaggatna a játék, pedig bírnia kellene a vasnak rendesen
This guy is all business all the time. Vibrates through walls, can burrow underground.
-
válasz
RadicalLarry #71 üzenetére
Kijött a 2.6, azzal menni kell rendesen.
-
whitezo88
nagyúr
hoppá tényleg belehúztak! patchek amikkel rendesen megy és ősszel jön egy kieg is!
[link] -
2.8 tölthető!
-
TLW_BenziN__
csendes tag
-
Laraxior
titán
válasz
TLW_BenziN__ #77 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
dangerzone
addikt
válasz
TLW_BenziN__ #77 üzenetére
Na végre!! Nagyon várós.
-
wjbhbdux
veterán
Új hivatalos kiegészítő érkezik még ebben az évben. [link]
-
ChipKng
aktív tag
Steam-en 3.99 Euroert megveheto egesz hetvegen!
2B OR NOT 2B that is FF
-
Blaise
veterán
Nagyon dícsérik az új The African Kingdoms kiegészítőt, én is megvettem Steamen, kíváncsi leszek,
-
granini
őstag
Sziasztok,
van bármi esély hogy össze tudok hozni multiplayer gamet a haverokkal "steamen kívül..?" - vagy már ez is olyan hogy kizárólag a Steamen vásárolt eredeti verzió működik és minden korábbi LAN / Hamachi stb "kókány" megoldás a múlté..Köszi a választ előre is!
(Nem mintha sokallanám az akciós 8 eurót érte, de a kommentek alapján sok vele a gond szal ingyér lehet futnánk vele egy kört de nem fogunk 3 x 8 eurót kiadni csak azért hogy bosszankodjunk rajta.. )
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
ChipKng
aktív tag
En meg 4-ert vettem.
Annyit megert. 2-en toljuk a parommal. Egy problema volt de azt mar javitottak. Nem tudom masnak milyen gondja van vele.
Van egy olyan erzesem, hogy a steam-es HD edition masik szerverre csatlakozik amikor netes jatekot hozol letre. Bar erre merget nem vennek.
2B OR NOT 2B that is FF
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Steam-en néztem ezt a játékot. A kérdésem az, hogy ha STEAM-en vásárlom meg, akkor tudunk-e LANozni vele? A másik kérdés, hogy az African Kingdoms önmagában játszható vagy kell hozzá az alapjáték is?
www.hazvadaszok.hu
-
ChipKng
aktív tag
Szia!
Szerintem mukodik. Bar meg igy nem probaltam, hogy sajat szervert allitok be, de pl. a parommal szoktuk team-ben nyomni. Ehhez kell, hogy a lan-rol kilass az internetre. Lehet privat szobat csinalni es csak a steam friend listen levoket huzod be. A kiegeszitohoz feltetelezem kell az alapjatek is. Most nem tudom megnezni neked, max otthonrol.
Remelem tudtam segiteni.
2B OR NOT 2B that is FF
-
kovsol
félisten
Azt írja steamen, hogy az African Kingdomshoz szükség van az alapjátékra is.
Ahogy nézem a multiplayer az csak úgy fog működni, ha mindegyik játékos steamre fel van lépve, és úgy lehet barátként játszani egymással is. Viszont nekem valamiért most nem is engedi egyáltalán a multiplayert arra hivatkozva, hogy a steam szerverei túlterheltek.May the Force be with you!
-
ChipKng
aktív tag
Nem kotelezo baratnak lenni, csak segit megkonnyiteni az egymasratalalast. A paromnak eleinte nem voltam a baratlistajan, megis tudtunk jatszani. Van egy nagy lobby ahol ki lehet keresni azokat akik kinyitottak egy multiplayer jatekot. Ott altalaban az utoljara megnyito legalulra kerul es igy konnyen megtalalhat a baratod ha nyitott jatekot csinal. Ha nem vacakoltok vele perceken keresztul akkor nem kell felni tole, hogy vki mas is beugrik.
2B OR NOT 2B that is FF
-
Sziasztok
Nem tudjátok véletlenül hogy maximum milyen felbontáson játszható a játék? Mert egy csomó helyen megnéztem már, de egyszerűen nincs semmi adat róla hogy pl. 25650x1440-et támogatja-e a játék.
Illetve játékon belül/kívül sem lehet állítani, szóval halvány lila fogalmam sincs hogy lehetne még megnéznem. Amúgy ezt furcsállom hogy játékon belül nem lehet állítani hogy milyen felbontáson akarok játszani a játékkal.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
FireKeeper
nagyúr
a steamen most akciós az alapjáték és a DLC-k (illetve az összes MS stratégiai játék, mint Age of Mythology, Rise of Nations, etc), potom 6,5 euró, érdemes lecsapni rá ha valakinek még nincs meg.
szokott multizni amúgy valaki? tolhatnánk valami ph házi meccset
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace
-
FireKeeper
nagyúr
valaki szokott még ezzel nyomulni? kéne tolni multit
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace
-
wocsok17
tag
válasz
FireKeeper #97 üzenetére
Én lehet hogy belevágok, de nem vagyok profi.
A héten, vagy jövő héten letöltöm. -
opeter70
senior tag
Üdv urak!
Remélem arra az időre fel tudom még éleszteni a topicot, amíg választ kapok a kérdésemre.
Szeretném mostanában megvásárolni a játékot steamről.
Az lenne a kérdésem, hogyha kizárólag itthoni LAN hálózatban, 2 gépről szeretnék vele multizni, akkor is 2 példányt kell vásárolnom a játékból, vagy ilyenkor elég 1 is?Mintha olyasmit olvastam volna külföldi fórumokon, hogy 1 megvásárolt játék 3 LAN csatlakozást tesz lehetővé, de lehet, hogy félreértelmeztem.
Tudnátok ebben segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
opeter70
senior tag
Nem tudom, hogy olvassa-e valaki a topicot, vagy csak magamban beszélgetek, de most akciós a játék a steamen.
Most 5 Euró az alapjáték hétfőig.De ha már itt tartunk, meglehetősen csalódtam ebben a steames verzióban (és egyúttal meg is válaszolom a saját előző kérdésemet).
Mégpedig a LAN multiplayer játékmód teljes hiánya miatt.Én kizárólag azért érdeklődtem a játék iránt, mert a gyermekemmel szerettem volna itthon helyi hálózatban játszani.
Mivel a megvásárolt és letöltött játék csak a steamre bejelentkezve indítható el és 1 accountról egyidőben csak 1 példányban futhat a játék, ígyhát kénytelen voltam regisztrálni egy másik steam accountot, arra is megvásárolni.
Természetesen nem vágott földhöz a 2x5 Euró és nem is azt kifogásolom, hogy 2 példányban kellett megvásárolnom a játékot.
Az már sokkal inkább zavar, hogy így sincsen LAN opció.
Tehát kénytelenek vagyunk interneten kersztül játszani a játékot, holott itt ülünk egymástól 5 méterre egy helyi hálózatban. Ami már csak azért bosszantó, mert az internet kapcsolat miatt néha azért laggol a játék.Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a CD-s verzió 1 példánya 3 useres LAN játékra adott lehetőséget.
Az valószínú, hogy csak az én bénaságom miatt van, de a másodjára regisztrált steam accountomat nem tudtam felvenni "barát"-nak (hiába keresek rá, nem látom).
Ígyhát kénytelen vagyok publikus lobbyt indítani, így viszont gyakran előfordul, hogy be-be ugrik 1-1 "nem kívánt" játékos is.Mindezektől eltekintve azért happy-enddel zárult a történet, mert 10 euró és mémi bosszúság árán most iszonyú boldog a gyermekem, hogy végre együtt játszhatunk.
[ Szerkesztve ]
-
opeter70
senior tag
válasz
FireKeeper #102 üzenetére
Köszi, sikerült!
-
GabN73
addikt
Kicsit kihalt a topic, pedig multiban azért most kezd egyre jobban feléledni
-
opeter70
senior tag
válasz
wocsok17 #105 üzenetére
Nekem nagyon nagy mázlim volt, kb 1 hetet kellett várnom az első rákeresés után és kifogtam az akciós 5 Eurós árat.
De még azt is el tudom képzelni, hogy a Steam valamilyen módon figyeli, ha érdeklődés van régebbi játékokra (de vásárlás nincs) és ilyenkor hamarosan bedob egy akciós árat. Persze ez csak egy tipp, nem biztos, hogy így is van.
Mindenesetre és kb 5-6 napig mindennap ránéztem, aztán úgy a 7. nap környékén meglepődve láttam, hogy a 20 Euró helyett 5 Euró az akciós ár.
Persze lehet, hogy csak marha nagy szerencsém volt, hogy pont kifogtam az akciós időszakot. -
wocsok17
tag
Megvan, szóval ha valakinek van kedve, akkor próbáljunk időpontot egyeztetni.
-
dangerzone
addikt
Valaki játszik stream-en a játékkal?
-
batman91
őstag
válasz
dangerzone #110 üzenetére
Igen, én szoktam néha. Mi lenne a kérdésed?
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
dangerzone
addikt
válasz
batman91 #111 üzenetére
Leginkább csak kíváncsi voltam, mennyire aktívak a honfitársak.
Viszont a kérdésem az, hogy mi a különbség az RM meg a DM "küzdelmek" között? Lehet ugye ebben a 2 kategóriában játékot indítani és mindegyiknek külön ELO pontszáma van.
Illetve milyen ELO pontszám számít kifejezetten jónak?
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #112 üzenetére
Közben sikerült rábukkannom egy youtube csatornára, a srác elég komoly szinten űzi az AoE2 elemzéseket.
Ebben a videóban meg megtaláltam a kérdéseimre a választ:
-
batman91
őstag
válasz
dangerzone #112 üzenetére
Na erről akkor lekéstem. De a lényeg, hogy megtaláltad a kérdésedre a választ. Én még őt is ajánlom neked: [link] Az egyik legjobb AoE2 játékosok egyike. Ha akarsz tanulni akkor tőle megteheted.
[ Szerkesztve ]
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
Aprósólyom
addikt
Én most összeismerekdtem egy sráccal, akiben van potenciál a szervezésre. Az utóbbi két napban játszottunk is pár 3v3, 4v4 meccset. Akit érdekel, írjon privátot és jelöljük egymást steamen... Ha midnen jól megy, majd csiál egy steam csoportot.
-
dangerzone
addikt
válasz
Aprósólyom #115 üzenetére
pm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest