Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
válasz
whitezo88 #800 üzenetére
Mikor szoktál játszani illetve milyen nicket használsz ? Kéne 1-2 "ismerős" mert elegem van a sok random shitböl
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Apollo17hu
őstag
Este nyolctól magyar meccsek stream-elése: http://www.twitch.tv/aoe2hu
-
nem_tom
őstag
Van aki még játszogat ezzel? Ha igen, GameRanger-en keresztül nyomhatnánk pár meccset.
-
Aprósólyom
addikt
Huhhh!! Én szavaztam volna rá, hogy már meghalt a totyik, de hogy még lélegzik. Lehet én is előbogarászom valahonnan a Collection DVD-t és feltszem. Win7-en működik szerintetek? Egy problémám van, hogy a 16:9 TV-n valahogy be kell állítani majd a 4:3 arányt, mert én nem fogok kövér parasztokat terelgetni.
Komolyan. AoE2:TC óta nem jött ki jobb stratégiai játék a piacra, legfeljebb hasonló. -
nem_tom
őstag
válasz
Aprósólyom #804 üzenetére
Én is Windows 7 -en játszottam. Gond nélkül működik.
Viszont én már rég abbahagytam azóta.
-
Aprósólyom
addikt
Tegnap hivatalosan is megjelent a legújabb AoE2 kiegészítés: Age of Empires II HD: The Forgotten
[ Szerkesztve ]
-
Aprósólyom
addikt
Én mégrégebben. Azt sem tudom hirtelen, hogy hol van a DVD-m. Viszont ezt a legújabbat tuti megveszem. Közben informálódva, -mivel sok idő kimaradt a történetből számomra-, hogy az eddigi eredeti játokmat nem is fogom tudni használni...
Itt megvásárolható a HD és a Forgotten kiegészítés egyben, akciósan: Age of Empires II HD + The Forgotten Expansion[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Akár én is előkotorhatom a Collection DVD-met
Huh, fénykoromban hét Hardest ellenfelet is elpicsáztam és multiban is kevesen tudtak megfogni. Ejj, mikor volt már az
HD-t picit drágállom, de majd tuti benevezek én is.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
A végén kikapod a mongolokat (vagy ki a legelmaradottabb) és akkor próbálkozhatsz az ostromgépekkel
De hidd el, ha nem Black Foresten vagyunk és nem Teutonokat kapok, akkor bajban lesznek az ostromgépeid - remélhetőleg
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Aprósólyom #815 üzenetére
Nem szokásom falazni Deathmatch alatt, sima meneteknél néha, de ott se mindig. Legtöbbször Black Foresten vagy Real Mapeken szoktam menni.
-
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Mister_X #816 üzenetére
Mondjuk Black Forestnél csak pár átjáró szokott előfordulni (emlékeim szerint). Jelentősen megkőnnyíti a játékot.
Nekem a legutóbbi emlékem (bár sosem voltam igazán jó játékos csak legfeljebb a saját köreimben), hogy Coastal mapon 1v4-t játszottam, ahol 4 hard volt egy csapatban meg én. Nem tudom ti hogy szoktátok, de én direkt egy csapatba teszem a gépi ellenfeleket. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Aprósólyom #819 üzenetére
Egy bázisnak általában három átjárója szokott lenni, két szomszédoshoz meg egy a központi/központtal összekötött üres mezővel. Védekezés szempontjából ez lenne a legnyerőbb, hisz egy fal + pár erőd és lehet is fogadni a vendégeket. Falra nem is pazarlom a kőt, max erődöt építek. Ha van fal, akkor megnehezedik az ostromgépek ellen való védekezés. Pont van az ilyen (azaz fordított esetben) egy jó taktikám a falak áttörésére. Teutonokkal meg szépen lehet darálni az erődre törőket.
Hunoknak egyáltalán van fala?
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Mister_X #821 üzenetére
Csak nem az erdő irtása? Az annyira alattomos! De hát vannak hátulról jövős emberek....
A teutonok miert lennenek jók? Scorpiokkal, katapultokkal a teuzonic knight nagyon jól gyakható. Az meg minden nemzetnek van. Esetleg a Teuton palladin, amit kiemelkedonek tartok. Egy elhuzodo partyban meg szerintem annak sem ertelme van, mikor a vege fele mar meggondolja az ember, hogy mire kolt aranyat. (bocsi a mobilon meguntam az ekezetek kereseset.) -
Apollo17hu
őstag
1v1 BF-en keltát semmi sem üti.
Teuton lovag pedig infantry, cavalry és az összes trash unit ellen állat. Persze kell mögéjük pl. siege onager, ami leszedi enemy archereket/hand cannoneereket.
Ha felrakjátok UserPatch-et, és esetleg Voobly-t is, akkor megnézhettek néhány izgalamas rec-et innen.
-
nem_tom
őstag
Én minden szárazföldi pályán az Aztékokra esküszök.
-
Mister_X
nagyúr
Tudom. De a Jaguar Warrioroknál is van erősebb. Meg gyorsabb. Meg hatékonyabb. Bár most oké, hogy ulti egység alapján ítélem meg a fajt, amikor pl. Hunokkal csak palákat meg ostromgépeket nyomatok.
-
nem_tom
őstag
válasz
Mister_X #829 üzenetére
A Jaguár harcosnál csak a Teuton lovag az erősebb (gyalogok közül) de azzal meg az a baj, hogy csiga lassú. Illetve a gyalogság azért is előnyösebb másnál, mert semmilyen más egységnek nincs előnye a gyalogsággal szemben. Nem úgy, mint a lovasoknál. Bocsi a sok szóismétlésért, de csak így sikerült megfogalmazni.
-
Mister_X
nagyúr
-
Apollo17hu
őstag
Infantry ellen általában nyilas egységeknek van bónusza (kivéve pl. huskarlok, sasharcosok, mert azoknak kifejezetten a nyilak elleni pajzsuk erős). Ami viszont biztos viszi a gyalogságot az a puskás egység (hand cannoneer, conquistador, janissary).
Ha érdekel a létező összes írott és írtalan bónusz (kb. 99%-ban helyesek az adatok), akkor ezt a munkafüzetet nézegessétek!
-
TLW_BenziN__
csendes tag
Lájkoljátok a Facebook oldalunkat, ha friss infókhoz szeretnétek jutni az aoe2-s eseményekről, vagy akár az új Forgotten kiegészítővel kapcsolatban!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
TLW_BenziN__ #834 üzenetére
Nincs fb-m
De ide is jöhet néha infó.
A "Magyars" milyen settinget (kinézet) kapott? "Pirostetős" Teuton/Viking/Gót félét?
-
Aprósólyom
addikt
Nem értelek titeket miért erőltetitek ezeket az erős egységeket, pl.: teutonic knight, paladin. Az olcsó alabárdost gyorsan és olcsón lehet gyártani. 10-20 barakból még ha gyorsan és fillérekért lenyomhatóak a palák. Hát ha még skorpiókat és katapultokat is teszünk melléjük akkor nagyon ütős csapatot alkotnak.
A gótok ilyen szempontból nehezen megállíthatóak.
A másik kedvenc csoportosításom a törököknél a janicsár és az erős huszár. Az előbbi erős távolsági egység a másik meg olcsó tömeges közelharci, amelyek feltartják az első sort a janicsárok előtt. A huszár gyors és olcsón, gyorsan gyártható, ezért még a parikat is jól lehet zavarni velük.
Másik hülye taktikám a Frankkal olcsó Castle-t építeni az ellenség seggébe egyből gyors Castle korbanl. Feud rushnál ez öngyilkos taktika belátom...de ez a frankok egyik szépsége, kihagyhatatlan.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Aprósólyom #836 üzenetére
Nyílván nem teutonokból ll nekem sem egy sereg, de elég hatékonyak. Palát csak deathmatchben szoktam, mert egy kisebb vagyon kifejleszteni.
-
nem_tom
őstag
válasz
Aprósólyom #836 üzenetére
Mindenkinek megvan a maga játékstílusa, technikája.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Aprósólyom #838 üzenetére
Ahogy a kolléga is mondja, más játékstílus. A teutonok az én szememben tökéletes testőrök, akik áthatolhatatlan falat tudnak képezni az ellenség és a saját távolsági egységeim. Megfelelő formációban akát veszteség nélkül is meg tudnak közelíteni egy várat és akár már huszan le is bontják azt (ha nem védik, persze)(és nincs kifejlesztve minden épület upg). Multiban is a többiek rá tudnak feküdni a komolyabb egységfejlesztésekre, mert a frontvonalban elvannak az elit teutonok pár pappal, esetenként extra lovassággal (sima Knight, max Cavarly) az íjászok és ostromgépek ellen.
-
Aprósólyom
addikt
A játékstílusa tényleg mindenkinek más. Az viszont fontos, hogy menet közben tudja az ember változtatni a stílust, ha szükséges. Ehhez viszont nem tagadom, hogy jó sok tapasztalat kell. Abból nekem mondjuk nem sok van.
Na a jövő héten felteszem az AoE2:TC-t. Majd valakivel/valakikkel összeülnék egy picit játszani a neten. Itt valaki benne lenne?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Aprósólyom #841 üzenetére
Makd nekem, csak az internetet kellene már elvezetni a géphez.
-
TLW_BenziN__
csendes tag
Sziasztok!
Voobly-n szoktunk játszani, azért van még pár magyar isedit:
amúgy a fb oldalt facebook reg nélkül is lehet azért olvasni
itt egy jó kis videó szórakozásként:[ Szerkesztve ]
-
Apollo17hu
őstag
válasz
TLW_BenziN__ #843 üzenetére
TLW_BenziN__ ??
-
TLW_BenziN__
csendes tag
válasz
Apollo17hu #844 üzenetére
kár, hogy ezen regeltem, mert már nem TLW
-
BraD_da
újonc
Üdv!
Ha valakinek lenne kedve közösen online játszani GameRangeren vegyen fel és írjon bátran! (aoe2--Forgotten)
Nickem: Jumar[ Szerkesztve ]
-
S.P.Q.R.13
csendes tag
Üdv mindenkinek lenne egy kis problémám letöltöttem a age of empires 2 hd the forgotten (persze kalóz változat) és kerestem visszajátszásokat itt találtam :http://aoe2pro.com/replays letöltöm áthúzom a savegame mappába elindítom a játékot látja is a visszajátszást amikor elindítanám akkor egyszerűen kilép.
Azokat a játékokat amiket én játszok a gép ellen azt visszatudom nézni rendesen de jó lenne kicsit tanulni mások játékából. Ha valki tudna segíteni annak örülnék .
Esetleg még máshonnan is lehet visszajátszást letölteni?Üdv
-
Sigiusz
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mivel pár napja nem tudok játszani multiban a játékkal. Eddig problémamentesen működött a Gamerangerrel és a Vooblyval is a játék, de 2 napja ha el szeretném indítani a játékot ezeken keresztül, egyszerűen kidob egy hibaüzenetet, hogy a játék működése leállt. Teljesen mindegy, hogy ki a host. Már a gamerangert is újraraktam, nem oldotta meg a problémát. Az érdekes, hogy sem az asztalin sem a laptopon nem jó a dolog. Az asztalin még hibaüzenet sincs, egyszerűen nem történik semmi, nem indul. Van vmi ötlet? :?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs