Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Android játékok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
hülye kérdés, de aktuális...
dec. 10-jan.05 közt táppénzen voltam, amit majd most fizet ki a TB.
Bevallásilag ez az összeg 2008-as vagy 2009-es bevallásba kell menjen?
egy tavalyi kimutatást már kaptam az oep-től, de amikor az készült, nem tudták még, hogy ismét beteg vagyok.Várjak vagy beadhatom az eddigiek alapján a bevallást?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Kicker
őstag
Január 31-ig igazolták a 2008-as kifizetéseket, valószínú te a tavalyi betegséged okán járó táppénzet egy részét 2009-ben kaptad meg, amit majd következő évben kell bevallanod.
Egy ember is hasonlóan járt, mert később került leadásra a rózsaszín papaír az oephez, ezért később folyósították a táppénzt.
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
tildy
nagyúr
Ha jól tudom, 30 napos határidő van a visszajáró adó elküldésére. Február 5-én adtam be a bevallást, ügyfélkapun, mikorra várhatom az összeget?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
-
Kicker
őstag
Ez jó kérdés, nagyon nincs rá recept, ez regiónként más, elvileg a február 25-el határidős bevallásokat dolgozzák most fel, és ha eddig nem került a tiéd feldolgozásra, akkor lehet hogy még egy pár hét mire visszakapod a zsetont... de nem akarok borúlátó lenni.
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
neduddki
nagyúr
HI!
ugy tunik regebbi kyo-knal megoldva a abev_java lassu nyomtatas:- )
pcl5e-nel gdi kompatibilitasi mod bepipalasa /pcl5e amugy i javasolt xl hejjet ekezetek hejjes megjelenese okan/udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
biker
nagyúr
119.999 Ft helyett 153.706Ft-ot utalt az apeh
most hívhatom őket, mit csesztek el, mielőtt megbüntetnekElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
rien
senior tag
Tudna valaki segíteni? Diszkont kamatlábra lenne szükségem, de nem találom.
A hivatkozó törvényben a fogalommeghatározása: a referencia alapkamatláb 100 bázisponttal növelt értéke. Eddig oké....a referencia alapkamatláb meghatározása: ...az Európai Bizottság hivatalos értesítését követően a pénzügyminiszter közleményt ad ki, illetve azt a Pénzügyminisztérium honlapján közzéteszi.
Több órát keresetem már de nem találom----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Kicker
őstag
nem ez az alapja
-
rien
senior tag
Excuse me, nem értem hogy érted, hogy nem az az alapja.
A linknél a refenci után egy + 'a' betűvel annyit megtaláltam, a vállalkozásfejlesztési portálon hogy 8,58% az EU ref.alapkamat, de nem tudom, hogy ez ugyanaz-e ami nekem kell?
szerk: fasza oldal itt megtaláltam, hogy jan.1-től 10,01% (ezért akarnám nagyon a pü minisztérium oldaláról)
[ Szerkesztve ]
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
-
dragonfx
veterán
a letöltőprogramhoz melyik 09xxes lapotkell letölteni hol van fenn?
csak pdf.eket látok.hmm?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
-
rien
senior tag
válasz dragonfx #424 üzenetére
amit adtam linket lapalján ott van hozzá a keretprogram Abevjava azt letöltöd, telepíted, bezárod
majd katt a 0853 nyomtatvány linkjére ----> Megnyitás és automatikusan indul a telepítés----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Nimrod
addikt
02.16-al adtam postára az adóbevallásom (ajánlva) és 03.20-as számlazárás szerint nem kaptam még vissza az APEH-tól, amit (elvileg) kellett volna.
Várjak még, vagy elkavarodott a postán (nem jellemző), vagy hívjam őket mert gond lehet a bevallásommal? -
rien
senior tag
Szerintem ne csinálj semmit. Van olyan ismerősöm akinek majdnem egy hónapot csúsztak a kiutalással és a késedelmi kamattal együtt megkapta a visszajárót, de egy-két hetes csúszásokról is hallottam. Szóval szerintem türelem
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
AMD Power
titán
Tegnap végre elintéztem minden a könyvelővel... Még kapok vissza is egy keveset.
-
dragonfx
veterán
az a5ös 41es borítékban kell visszaküldeni ugye az kitöltött bevallást?
godolom érdemes egy másolatotmegtartani.
és díjmentesne feladható ajánlva.
?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
L.T.
aktív tag
válasz dragonfx #430 üzenetére
minden igen
érdemes inkább a kinyomtatott bevallást elküldeni, mint átmásolni, mert:
-nincs tévedés a másolásnál sem nálad, sem az apehnél
-a nyomtatott oldalak alján el van helyezve olyan mátrix kód amit az apehnál leolvasnak és máris bent van rendszerükbe a bevallás minden adata. -
petrelli86
aktív tag
vki tudja meddig lehet leadni magánszemély önadózónak az adóbevallást?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=petrelli86 Vágjál bamba képet! ÍGY! MOST JÓ!
-
L.T.
aktív tag
válasz petrelli86 #432 üzenetére
május 20.
-
Nimrod
addikt
válasz jerry311 #436 üzenetére
A második 1%-nál technikai számot kell megadni, kis kutakodás után az APEH oldalán találtam meg:
A lista legalján vannak a kiemelt költségvetési előirányzatok (szám szerint csak kettő), köztük van a parlagfűmentesítés is.
Egyébként nem értem, hogy ez a lista miért nagyobb? Illetve az is furcsa, hogy itt is csak két kiemelt költségvetési előirányzat van, de kivették a parlagfűmentesítést és helyette a "Nemzeti Tehetség Program feladatai" került be.
[ Szerkesztve ]
-
mgoogyi
senior tag
Idén jött el az első adóbevallásom ideje, és biztos sokakat érint a dolog,
banki átutalással is be lehet fizetni a saját bankszámládról az adóhátralékot ide:
10032000-06056353
Az infó az APEH ügyfélszolgálattól van.
Véleményem szerint, jobb mint az APEH-nál órákat sorban állni egy csekkért... -
rien
senior tag
Volt már valakinek tapasztalata, hogy ha több adó-, járuléknemben visszaigénylő pozícióban vagy külön-külön adónemenként indítják a kiutalást? Esetleg lehetséges, hogy eltérő a kiutalás határideje ha nem szja-ról van szó?
Más. A legújabb java-s keretprogram másnál is nyomtatási hibás? Nálam a nyomtatványokat nem lehet kinyomtatni...hibaüzenet: Nyomtatási hiba csak a nyomtatvány mentése és újbóli megnyitása után sikerül a nyomtatás.
-
Bubu79
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Nintendo Switch
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest