Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz Robb202 #7292 üzenetére

    Ez egy komplikált művelet, legalább 7. szintű Photoshop mágusnak kell lenned... elmondhatom, de utána ne lepődj meg, ha érted jön egy nagy fekete autó... :(

    Szal. kész a jegyed, gratula. ctrl+shift+alt+e gombokat kell lenyomnod egyszerre, egy kézzel, lehetőleg a jobbal :DD !!! Ha ezt megoldottad -nem lehet több fél óránál- akkor új canvas, A4 méret, 300 ppi és a frissen született rétegedet (ami a jegyed összes rétege egybeolvasztva) átrántod.
    Persze a tájolás gondolom álló... Itt ctrl+a majd a mutató eszkönél középre igazítás. Utána ctrl+d, ctrl+j... a rétegmásolatot aláhúzod, és ismétled a műveletet, pdf-ben mentés -így aki kapja, az nem tudja elkutyulni. Jah, utána erről egy másolat, hátlap néven, és a képeket kicseréled a hátlap képeire. Érdemes azért pár mm keretet adni, mert csusszanások lehetnek otthon.

    Persze ez NEM a nyomdai módja a dolognak, ez akkor jó, ha otthoni nyomtatásra lesz. Nyomdánál majd a nyomdászok elpakolják, ottani szempontok szerint (pl. nem A4-re nyomtatnak, vágások, etc.)
    Videó tutorial a fentiek miatt még nem készült... :D

    [ Szerkesztve ]

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák