Új hozzászólás Aktív témák

  • *Ropi*

    félisten

    válasz GergőBp #19648 üzenetére

    A durvább hibák: a lány felsőteste körül látszik a maszkolás körvonala. A kezeit szanaszéjjel liquify-oltad, sem a kézfejein, sem az arcán nem maradt meg bőr textúrája és a kézfejek formája / vonalvezetése is természetellenes ahogy a zsebbe nyúlnak. Ajánlom figyelmedbe a photoshopdisasters oldalt: tele van ilyenekkel, azokból megtanulhatod, hogy hogyan ne csináld! ;)

    "A mai világban inkább a PS-hez kell érteni..."

    Ez is csak azért van, mert kénytelen vagy kiszolgálni a megrendelői igényeket: szinte minden menyasszony címlapfotó szintű képeket vár el az esküvőjén.

    "... és kell egy normális váz, amivel lehet képet lőni úgy, hogyha nem 100%-os, akkor nyugodt szívvel lehessen rajta húzni (expo, élesítés, stb)."

    Inkább meg kell tanulni fotózni. ;) Időt és energiát spórolsz azzal, ha már eleve jól lősz meg egy képet és nem LR/PS-ben facsarod ki belőle az utolsó fotont is (kivételek persze mindig vannak, mint pl. a HDR, az ETTR vagy a kompozik képek). 30 éves korod után amikor már családod lesz meg fogod érteni, hogy mit jelent ez: amikor a szeretteiddel szeretnéd tölteni az idődet és nem pedig 2 héten át utómunkázni egy fél napos eski anyagát, mert nem mered anélkül átadni, hogy ki ne pofoznád előtte. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Weboldalam: http://karpatisandor.hu

Új hozzászólás Aktív témák