Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Sokat tanultam ebből az esetből. A telítettebb könyvtárak lassabban töltődtek be, de ezt arra fogtam hogy win10re váltottam, és a 6+ éves alaplapom nem kompatibilis. Sajnos erre fogtam azt is hogy sokszor mikor néztem valami filmet 1 fél mpre megakadt a videó és hang is. Ezek most már egyértelmű hogy azt jelezték gond van a winyóval. A win10 nekem semmit nem jelzett, ellenben tegnap kb 2 órát javította még dosban a winyót, hogy egyáltalán el tudjam indítani a gépet, ezért hálás vagyok a programozóknak.
    Az is hasznos tudás, hogy egy caviar black kb 5-6 évet bír ki, és 1000 uzemóra felett érdemes komolyan figyelemmel követni az adatokat.
    Ezen információkat azért valahogy az átlag user tudomására kellene hozni, illetve a win is lehetne kicsit erőszakosabb és havonta csesztethetne hogy készíts backupot, vagy valami. Persze tudom aki fontos adatokkal dolgoziik az tudja, de valszeg a legtöbben a saját kárukon tanulják meg, és ezt ki lehetne/kellene kerülni.

    Minden fontos adat el volt mentve, viszont sok kevésbé fontos kép stb elveszett, ez persze az én hibám rosszul jelöltem mit hol tároltam, és félreértettem saját magam...

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák