Új hozzászólás Aktív témák

  • JozsBiker

    aktív tag

    válasz mckay #8172 üzenetére

    (Egyébként kipróbáltam, no nem azért, mert kételkedtem, hanem mert találtam két régebbi tök egyforma diszket. Megerősítem: már egy 6 éves Seagete diszk pároson sem működik, ha csak simán kicseréljük a PCB-t. Tök egyformák, egy helyen gyártották, egyazon hónapban, minden szám stimmel a nyáklapon, de még így is csak ciccegteti a tányért. De ha visszakapja a sajátját, működik. Ennek mi értelme van...)

    Azért van ellenpélda is. Talán emlékeztek, nemrég panaszkodtam egy kattogó WD400 vincseszterre. Sikerült ugyanolyan típusút és szériaszámút szereznem, és az elektronika úgy tűnik kompatibilis. Tehát a kattogóét áttettem a szerzettbe, és szépen működött. De sajnos az újan szerzettét hiába tettem át a kattogóba, kattog tovább :-(. Vagyis hardver hibája lehet.

    Tényleg, az adatmentő cégeknél ez jelent vajjon kedvezményt, hogyha a rossz mellé tudok adni egy ugyanolyan donor vincsesztert ?

    Egyébként marha érdekes, hogy bárhol olvasgattam a neten adatmentéssel, fejcserével kapcsolatban, mindig a Western Digital jött elő. Egész biztosan azonnal kukáznám ha még ilyen típusú vincseszter lenne valamelyik gépemben. Késő bánat :W

Új hozzászólás Aktív témák