Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Nintendo Switch
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok nekem is 5315 van.. mivel olvasom mindenutt a neten ezeket a wifi driver
gondokat, ugy dontottem kicserelem benne a wifikartyat egy Intel 4965-re, (5000korul otthon van a kartya a kezedben) ahhoz van normalisan drivertamogatas az intel oldalan...
az ebay-en vettem eggyet, meg par nap es megkapom javaslom nektek is...nekem nem voltak ilyen problemaim mint nektek (melegedes, leallas)
a media marktban vettem 89990ft-ert... :-) hazavittem egybol feltettem ra a legfrisebb bios-t 1.40 es minden ok, majd uj procit is veszek bele valami T8300 vagy T9300-at... :-) idovel...xp van rajta, elinditottam a regi half life-ot ami az uj source engine-et hasznalja es az is szepen fut nativ (1280x800) felbontasban, elinditottam rajta a republic commandot az is futott
valamint a gothic 3 is !!!!!!!!! (1.6) de nagyon erezni lehet rajta hogy kell neki a memoria (most csak 512 van benne) (megneztem a peak memory usage-ot es azt lattam hogy 1,3GB volt...)
persze a gothic 3-at nem nativ felbontasban inditottam... a republic commando futott 1024x768-banen mindenkeppen mindenkinek azt javaslom, hogy 2db 1GB-os 800MHz-es ramot vegyen bele (max 667-en megy) de jobbak lesznek a ramok idozitese!!!
P.S.: a wifi kartya cseret meg tenyleg fontoljatok meg...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
nekem sincsen bajom a wifivel, de azert kellett telepitenem vistat hogy leszedhessem a drivereket az xp-hez valahonan, mivel az acer oldalan nincsenek driverek xp-hez es az atheros oldalan sem...
ha meg egy intel wifi kartya van benne akkor meg siman csak intel.com es letoltod akar 64bit-es xphez is
jatekoknal meg nem teszteltem a riddicket es a far cry-t kivancsi leszek rajuk, az osszes patchel...
-
törölt tag
nekem is megy a wifi, de azert irtam, hogy erdemesebb lecserelni, mivel az intel wifinek jobb a tamogatottsaga, pl van 64bites driver meg tudja az n szabvanyt is, de az atheros-rol nem mondhatoak el ezek, az atheros drivert nem talalod meg a gyarto honlapjan hanem ossze vissza keresgelsz a neten...
-
törölt tag
Acer Aspire 5315-be mekkora ram modul tehető? 2x2GB tehető? vagy csak 2x1GB?
procit szeretnék benne cserélni, a T7xxx-es széria rendben hogy belemegy, de mondjuk T8xxx vagy T9xxx-es széria beletehető? -
törölt tag
Acer Aspire 5315-be mekkora ram modul tehető? 2x2GB tehető? vagy csak 2x1GB?
procit szeretnék benne cserélni, a T7xxx-es széria rendben hogy belemegy, de mondjuk T8xxx vagy T9xxx-es széria beletehető? -
törölt tag
van uj BIOS 1.42-es az ACER ASPIRE 5315-hoz...
http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5315.html
-
törölt tag
ezt írjak egy angol nyelvű fórumon:
"so far 1.42 seems to be the best BIOS for the 5315 by far....
heat temps are correct (hőmérséklet problémák megoldva)
no cold boot issues (hidegindítás problémák megolva)
no sound stuttering" (a hang többé nem akadozik)itt a link: külföldi fórum
itt azt írják, hogy ezek a CPU-k működnek ACER ASPIRE 5315-el:
T8100 és T8300 működik vele minden probléma nélkűl!
T9300 és T9500 is működik, de hőmérséklet mérési problémák vannak velűk (talán későbbi BIOS-al megoldódnak) de ezek a CPU-k még az 1.40-es BIOS-al voltak!!!4GB RAM kék halált okoz!
-
törölt tag
válasz twollah #10235 üzenetére
fura, nekem 3 eve egy egyszeru szurke (de egy kicsit kopott)
pendriveom van 512MB-al... mai napig teszi a dolgat, meg ki is lett mosva, es megis megy...egyebkent kinottem mar hosszu ideje az 512-t ezert most egy ilyen corsair survivor pendrivon torom a fejem 4GB-8GB-16GB ?
-
törölt tag
jelentem megjott az ebay-en rendelt CPU T9300, beletettem az Acer Apire 5315-be es azon kivul hogy "kicsivel" gyorsabb lett nem vettem eszre semmi kulonleges dolgot.
legujabb bios van fent 1.43
idokozben vettem bele 1db 2GB-os 800-as KingMax ramot is bele, minden ok a laptoppal, ha valaki esetleg boviteni szeretne...
az intel wifi is jol szuperal benne
P.S.: Jelenleg a Dark Messiah-al jatszom, a texturat levettem LOW-ba, es a felbontast meg 1280x800-ban jaratom...
-
törölt tag
igen mindenkeppen nagyon erezni a procicseret, de mint ahogy twollah is kifejtette, a szuk keresztmetszet a HDD es nem csak a laptopoknal... en ahogy teszteltem a kiallitott asus eee pc-t a media marktban, nekem az sem tunt szamottevoen gyorsabbnak (pedig abban ssd van)... de lehet azert mert en sokkal tobbett vartam tole.
-
törölt tag
egyszeru:
ezt toltsd le:
1.43-as BIOStomoritsd ki, es keresd meg az ICL50143_winflash.zip filet, azt is tomoritsd ki, abban van egy exe file, azt elinditod a gepen es az megcsinalja, es lekapcsolja a gepet miutan vegzett...
ennyi -
törölt tag
válasz Depression #10752 üzenetére
flame: ezt most nem komolyan irtad ugye?
az ok hogy tamogatja a x3100 a dx 10-et na de te sem gondolod komolyan hogy ki is tudja hasznalni ... arrol nem is beszelve, hogy a vistara az ms vezetok is bevallottak hogy "nem tokeletes"...
a vinyo problema meg csak annyi hogy a biosban az alapertelmezett beallitast atallitod a masik opciora (2 opcio van) es ez mar meg is oldodott, es ehhez nem kell BUHERALT XP...
nem sok mas beallitasi lehetoseg van a biosban...miert baj az hogy iden oktoberben lessz 7 eves az xp? legalabb egy kiforrott rendszer, de ha te mindig up to date vagy akkor gondolom te es mas hasonszoru ember mar nem is vistat hasznal hanem windows 7-et mivel 2008 kozepe van... NEM?
-
törölt tag
válasz Devid_81 #10803 üzenetére
semmi extra az en acer aspire 5315-ben is az van T9300 es egy kicsivel jobb lett :-D
meg 2 giga ram es a wifi kartyat is kicsereltem egy intelre... semmeddig nem tart kb 5 perc alatt elvegezheto az osszes muvelet valami 8-10 csavar ki-be tekerese a cpu cserenel... biost azert frissitsel elotte szerintemmivel kicsereltem a wifi kartyat intelre igyhat nincsen driveres szivas tobbet csak felmegyek az intel.com-ra es szepen letoltom a legfrissebb drivert amihez akarom!!! vista vagy xp vagy ami kell...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP14,1"FullHd,Core i7 6500, IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,jó akkumulátor, szép állapot
- ÚJ! Dobozos! HP Probook 455 G10! Magyar! Garancia! Ryzen 3 7330U 16GB Ram
- Dell XPS 4K Érintős,core i7 7500u,16GB RAM,SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Asus 15,6"Érintős,core i7(4 3,2Ghz)Geforce GT740m (128bit),8-16GB RAM,SSD,Nagyon szép
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest