Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
válasz Milawrc #15246 üzenetére
Aksi nálam max 1.5 óra - elég kevés tudom, de ált. hálózatról használom -, WiFi van benne.
Én inkább a 3GB-s modell ajánlom, mert a nagyobb HDD előny, a 4 gigát viszont nem biztos hogy ki tudnád használni - visszafogja a CPU és a VGA.
Ha viszont nagyon kell a 4 giga, akkor ajánlom a 3 gigás modellt +1 giga memóriát - rendelésnél tudsz bele kérni (legalábbis ipon-on így volt).Nekem 2 gigásom van, az a Sims 3-ra elég (minden maxon, élsimítás alacsonyon), de a Fallout 3-at is végignyomtam rajta (1366x768, közepes-alacsony beállítások). Igaz, ez utóbbi szebben ment volna, ha 3 gigám lenne - sok a nagy tér, ahova nem árt a memória.
Kérdés: nemrég azt olvastam itt, hogy a BIOS upgrade-hez a szerviz engedélye szükséges. Ezt mennyire kell komolyan venni? Ugyanis miután megvettem a gépet, pár nap múlva frissítettem a BIOS-t, és azóta is tökéletesen működik. Viszont, mivel nem kérdeztem meg a supportot, ezért ugrott a gari? Ha igen, lehet valamit csinálni, hogy visszaszerezzem? Mégiscsak nagyobb biztonságban érezném magam, ha tudnám, hogy van gari a gépen.
[ Szerkesztve ]
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HP14,1"FullHd,Core i7 6500, IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,jó akkumulátor, szép állapot
- ÚJ! Dobozos! HP Probook 455 G10! Magyar! Garancia! Ryzen 3 7330U 16GB Ram
- Dell XPS 4K Érintős,core i7 7500u,16GB RAM,SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Asus 15,6"Érintős,core i7(4 3,2Ghz)Geforce GT740m (128bit),8-16GB RAM,SSD,Nagyon szép
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest