Új hozzászólás Aktív témák

  • LeeFH

    csendes tag

    Sziasztok!

    Aspire 5520G géppel rendelkezem szeptember óta, az utóbbi időkben azonban bizonyos időközönként drasztikusan zuhan a teljesítménye (pl. játék, böngészés, youtube (!), stb közben egy olyan cca 1 perc erejéig _iszonyatosan_ beszaggat, utána viszont minden normális) szervízelésen gondolkodom, éppen emiatt 3 kérdéssel fordulnék Hozzátok:

    1., Elvesztettem-e a garanciát, ha az előtelepített op.rendszert (Vista) uninstalláltam, és helyette egy másikat (XP) tettem fel? (a notebook-ot az usanotebook-nál vásároltam, hátha szempont). Hogyha mindettől függetlenül a garancia megmarad, akkor a következő két kérdés tárgytalan. :)

    2., Ha viszont elvesztettem a garanciát, "vissza tudom-e szerezni" úgy, hogy újratelepítem a Vistat partició-formatálással?

    3., Sajnos nem készítettem gyári backup-ot mielőtt töröltem volna a Vista-t, viszont egy ismerősöm Aspire 4720Z-vel rendelkezik, és azon gondolkodtam, hogy annak a backup lemezeivel telepíteném újra a Vista-t abból kiindulva, hogy a laptopom PQSERVICE meghajtóján minden driver fenn van, és jobb esetben a telepítést onnan hajtja végre, a DVD-k csak a folyamat alapjaihoz kellenek.

    Köszönöm szépen előre a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák