Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Székvásárlásban szeretnék tanácsot kérni. 150k-s felső határral(esetleg 200k beleférhet, ha pont ott lenne valami nagyon nagy minőségi ugrás) teljesen átlagos méretekre(180cm/80kg) napi 10 óra+ gép elött ülésre.
Az elmúlt kettő hónap komment termését elolvasva meg 1-2 videót megnézve inkább az irodai vonalon vagyok kiváncsi mik az ajánlott márkák/típusok, de a secretlab/noblechair gaming vonalat se zárom ki még teljesen. Ergochair 2 alapból szimpatikus volt, de láttam 1-2 review-t ami alapján azért elbizonytalanodtam.Köszi!
-
Rekro
aktív tag
-
Rekro
aktív tag
válasz DarkChild #5868 üzenetére
Köszi az ötletet, megnézegetem ezeket is. Mondjuk összeségében még nehezebb helyzetbe hozál mint amibe eddig voltam mert nem csak az itthon is jó székeket forgalmazó irodabutik/officeplaza székek és az ergochair 2 között kell dönteni hanem az interstuhl-nál is nézegethetek mindenféle kombinációt
Eddig egy Markust használtam a fenti 100-150k-s kínálatból gondolom mindegyik upgrade lenne, de nem nagyon tudok mi alapján dönteni
-
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Egy hét használat után írok egy kis összefoglalót Ergochair 2-ről hátha jól jön majd az infó pár embernek!
Hivatalos oldalról vettem 420euró lett a vége(érdemes keresni egy működő promo kódot 30euró kezdvezményt ad a legtöbb yt videó leírásában van egy promó kód is). 7-8 nap után jött meg a szék, összeszerelés viszonylag egyszerű volt.
Nagyrészt műanyag a szék, de egyáltalán nincs "gagyi" feelingje ez a része szerintem rendben van.(persze ez teljesen szubjektív, ha egy 500k-s székből ültem volna át lehet más lenne a véleményem)Nagyon sok minden állítható és egyszerűen is kezelhetőek a különböző funkciók.
Az ülőrésze kényelmes, számomra nem kemény(80kg súlynál)
1-2 napot szokni kellett a markus után, de "láthatóan" jó tartásban ül benne az ember és 5-6 óra munka után sem volt kényelmetlen.Kartámasszal viszont nekem akadtak problémáim egyrészt az anyaga elég kemény műanyag én asztal meghosszabításként használom és 1 hét után se sikerült megszokni még mindig keménynek érzem.
A másik dolok amit sok helyen negatívumként olvastam, hogy vízszintes irányokba ugye nincs rögzített állása a kartámasznak hanem mindenfelé szabadon mozgatható. Ez amikor dolgozok/játszok nem volt zavaró mert nem igen mozdul el , de amikor mocorog/leül az ember akkor el-el fog mozdulni. Ami még kicsit zavaró lehet, hogy az oldalmozgásnál(sima előre-hátra mozgásnál nem) nyekereg egy kicsit a kartámasz(és ugye ez egy full gyárilag összerelve kapott elem tehát nem az van, hogy nincs meghúzva valami)
Összeségében elégedett vagyok a székkel, közel sem hibátlan, de tényleg jó benne ülni és "minden" elég jól beállítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Formula-1
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest