Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes tag
válasz mandroo #5786 üzenetére
A Secretlab al 1 nagy problémám van. A garanicális intézés és a support.
Hetek múlva kapsz választ ha gond van a székeddel.
Marketing oldalon nagyon professzionálisak ,nem tagadom. Jobb a marketing mint maga a termék. De valóban nagyon jól csinálják. Eladják azt is ami még le sincs gyártva ,azért van a 1-2 hónapos szállitási idők[noblechairs] EPIC ICON HERO gamer székek. Elérhető vagyok minden nap, hétvégén is 8-21h között.Telefonos kommunikációt előnyben részesítem, ezért a hirdetéseimben minden esetben az elérhetőségem ott szerepel, további információra lenne szükséged hívj bizalommal Csernáczki Róbert Tel.:+3630 13 00000
-
csendes tag
válasz evilous #5800 üzenetére
Szia! Ajánlom nézd meg a noblechairs székeket. Ebben tudnék segíteni , megtekintés , kipróbálás téren.
másik opció Secretlab csak az nem elérhető Magyarországon ,csak rendelni lehet 1-2-3 hónap a szállitási idő-
magyar Arenaracer -t
ezt a 3 ajánlom.
[noblechairs] EPIC ICON HERO gamer székek. Elérhető vagyok minden nap, hétvégén is 8-21h között.Telefonos kommunikációt előnyben részesítem, ezért a hirdetéseimben minden esetben az elérhetőségem ott szerepel, további információra lenne szükséged hívj bizalommal Csernáczki Róbert Tel.:+3630 13 00000
-
csendes tag
Több ügyfélnek is adtunk le rendelést , nagyon sokká érkezett.
Nem átlagos széket kerestünk ,azt tudom hogy sok idő volt.
De mostanában más márkával is ugyan ez van. Készlet hiányok ,szállítási gondok , kontinérhiány igazi válságban a szállítás.
A legutobbi levelemre 3 hét után jött válasz.[ Szerkesztve ]
[noblechairs] EPIC ICON HERO gamer székek. Elérhető vagyok minden nap, hétvégén is 8-21h között.Telefonos kommunikációt előnyben részesítem, ezért a hirdetéseimben minden esetben az elérhetőségem ott szerepel, további információra lenne szükséged hívj bizalommal Csernáczki Róbert Tel.:+3630 13 00000
-
csendes tag
válasz Dolphine #5811 üzenetére
Nálam is muxik.
Sosem volt gond az oldalal.
Nem tapasztaltam hibát.[noblechairs] EPIC ICON HERO gamer székek. Elérhető vagyok minden nap, hétvégén is 8-21h között.Telefonos kommunikációt előnyben részesítem, ezért a hirdetéseimben minden esetben az elérhetőségem ott szerepel, további információra lenne szükséged hívj bizalommal Csernáczki Róbert Tel.:+3630 13 00000
-
csendes tag
válasz Dolphine #5811 üzenetére
Próbálj mobilal belepni és mobil nettel.
-
csendes tag
válasz Dolphine #5818 üzenetére
Szövet Hero ST 2020 Limited Edition
Csak Hero volt elérhető szövet szék, kb 3 hónapig
Ez az egyetlen szövet szék a noblechairs től, egyelőre. Ez a tipus eléggé gyorsan kifutott, körbe kell nézni, nekem egyelőre nincs ebből a szövet székből.[noblechairs] EPIC ICON HERO gamer székek. Elérhető vagyok minden nap, hétvégén is 8-21h között.Telefonos kommunikációt előnyben részesítem, ezért a hirdetéseimben minden esetben az elérhetőségem ott szerepel, további információra lenne szükséged hívj bizalommal Csernáczki Róbert Tel.:+3630 13 00000
-
csendes tag
Készlet hiány nagyon sok területen érezhető. És drágulás hullámot fog generálni.
Mivel a világban kontinerhiany alakult ki, ezáltal a szállítás drágult, a termékek szállítása bizonytalan,és drágább.[noblechairs] EPIC ICON HERO gamer székek. Elérhető vagyok minden nap, hétvégén is 8-21h között.Telefonos kommunikációt előnyben részesítem, ezért a hirdetéseimben minden esetben az elérhetőségem ott szerepel, további információra lenne szükséged hívj bizalommal Csernáczki Róbert Tel.:+3630 13 00000
-
csendes tag
válasz evrynet0 #5879 üzenetére
1000 euroert az nagyon jó ár volt
😊[noblechairs] EPIC ICON HERO gamer székek. Elérhető vagyok minden nap, hétvégén is 8-21h között.Telefonos kommunikációt előnyben részesítem, ezért a hirdetéseimben minden esetben az elérhetőségem ott szerepel, további információra lenne szükséged hívj bizalommal Csernáczki Róbert Tel.:+3630 13 00000
-
csendes tag
válasz asdasdasd #5880 üzenetére
No name székeket nem szabad megvenni
-
csendes tag
Nem hinnem hogy bármelyik cég átvállalná a futár költséget . 30 kg széknél belföldön is közel 7000 Ft költsége van . Külföldre meg pláne , több tízezer forint is lehet .
ha csak nem tudod velük megbeszélni és levonják a csomagküldés árát.
Tisztességes amiért visszaveszik , de az is tisztességes elfogadott kell legyen hogy a költségeket ilyenkor az ügyfél állja .[noblechairs] EPIC ICON HERO gamer székek. Elérhető vagyok minden nap, hétvégén is 8-21h között.Telefonos kommunikációt előnyben részesítem, ezért a hirdetéseimben minden esetben az elérhetőségem ott szerepel, további információra lenne szükséged hívj bizalommal Csernáczki Róbert Tel.:+3630 13 00000
-
csendes tag
A Diablo fa szerkezetű, szék.
nem rossz székek 50-70 kg személyeknek jó .
Mivel tartalmaz fa elemeket , üllőlap és háttámla hamar tönkremegy . 100kg fölött nem ajánlom hacsak valakinek nincs túl sok pénze kísérletezésre.[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
Igen , ez jó döntés . Ha lehet tovább kell adni valakinek meg ha kicsi veszteséggel is de , de nagyon jó megoldás .
-
csendes tag
válasz 360xbox360 #6624 üzenetére
Szia!
hívd fel a konzolos céget és kérdezd meg tőlük . Szerintem csak ők tudnak választ adni hogy mit árulnak .
-
csendes tag
Szia . A bontott csomagolás székekre általában , 3 hónapot ad a gyártó. Vagy esetleg 6 hónapot . Ők a nagykerek .
Aki többet ad , az a kisker , a bolt, az vagy kockáztat vagy erős stabil háttér cég és van alkatrész ellátás .
Mondok egy példát régebb a Tp link Reuter re volt cég aki 5 év garival adta , gyarto 3 ev garanciát ígért . Nagyon csúnya bukó lett a vége . Lehet adni 5 ev garit is egy termékre de ahhoz tényleg nagyon stabil cég kell legyen megfelelő alkatrész ellátással .[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
válasz Bali222 #6639 üzenetére
2 év garanciával hirdeti a cég és valóban csak 6 hónap garancia papíron ?
[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
Szia . És mi a baj ezzel ? Mivel nekem van egyéni vállalkozóim és Kft is . És meg több vállalkozás . Nem számlázok cegeim között . Így nincs semmi simliség ebben .
cegeknek drágábban adom áfás szamlasan , magánszemélyeknek olcsóbban adom . Amugy a cégek meg mindig jobban járnak így is .[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
válasz mrviceguy #6771 üzenetére
Szerintem fentebb le írtam mindent . Ha nem
ertesz hozza miért kell beleszólni ?15 éve kerskedek , nem
ma kezdtem . Nagyon jól tudom mit csinálok .Azokkal foglalkozz akik folyamatosan számla nélkül kereskednek különböző területen . Ne azzal foglalkozz hogy én miért milyen számlát adok. Elhiheted nincs ebben semmi adóelkerülés.
Egy EV vállalkozói formában alig fér bele pár szék . Nem
alkalmas drága termékeknél , sokkal jobb a székeknél a KFT .
Mivel nem szamlazunk családtagok között , egymásnak , nincs semmilyen kapcsolt vállakozási adóelkerülési forma .[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
válasz mrviceguy #6773 üzenetére
Az alanyi adómentes számla már tartalmazza az ÁFA-t az én termékeimnél.
Talan keverend a kettőt , én nem vagyok szolgáltatás .
mi a problémád ? Hol van itt áfacsalás ?
Szó sincs itt ÁFA nélküli előadásokról .
Fizetek rendesen , adózók rendesen .
Hidd el a nav szólni fog majd ha valami olyant lát a rendszerben ,mivel ha nem tudod minden egyes számla most már le kell jelenteni az adóhatóságnak. Nem kell 5 évet várni , már másnap látják ha valami nem stimmel .
szamlazok magánszemélynek AAM számlával és a cegnek afasan teljesen legális.
Inkabb azokkal foglalkozz akik számla nélküle hirdetnek évek óta.
Kötekedni jársz ide akkor inkább ne gyere fel és lépj tovább .
Ha nem jók az áraim akkor javasolom az árukeresőt onnan lehet vásárolni .Foglalkozz a székekkel erről szól ez a topic .
Nem is szóltam volna hozza ha nem erőltetittek
a számlákat .A termékekkel foglalkozzatok.
Szép napot .[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
válasz mrviceguy #6773 üzenetére
Köszönöm a negatív hozzászólást ezzel
csak jót tettél nekem .
Többen is olvastak a mai nap folyamán , 2 ügyfél már hivott hogy jönnek megnézni a székeket és ki szeretnek próbálni őket .[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
Szia! Ritkán szoktam itt olvasgatni.
30 nap visszavásárlási garancia , valamit nem jól olvastál .
Vagyis ha 30 nap alatt nem a válik be vissza lehet hozni.
2 év garanciával értékesítem a székeket.
Üdv![noblechairs] EPIC ICON HERO gamer székek. Elérhető vagyok minden nap, hétvégén is 8-21h között.Telefonos kommunikációt előnyben részesítem, ezért a hirdetéseimben minden esetben az elérhetőségem ott szerepel, további információra lenne szükséged hívj bizalommal Csernáczki Róbert Tel.:+3630 13 00000
-
csendes tag
Szia. Melyik szék boltban dolgozol?
Üdv.[noblechairs] EPIC ICON HERO gamer székek. Elérhető vagyok minden nap, hétvégén is 8-21h között.Telefonos kommunikációt előnyben részesítem, ezért a hirdetéseimben minden esetben az elérhetőségem ott szerepel, további információra lenne szükséged hívj bizalommal Csernáczki Róbert Tel.:+3630 13 00000
-
csendes tag
Ideális lehet sok szek típus .
Milyen ár kategória , milyen szék ?
Sajnos sok rossz indulatú ember környékezte meg a fórumot .Bármi kérdés , telefonon elérhető vagyok. Vagy privátban.[noblechairs] EPIC ICON HERO gamer székek. Elérhető vagyok minden nap, hétvégén is 8-21h között.Telefonos kommunikációt előnyben részesítem, ezért a hirdetéseimben minden esetben az elérhetőségem ott szerepel, további információra lenne szükséged hívj bizalommal Csernáczki Róbert Tel.:+3630 13 00000
-
csendes tag
Köszönöm az ajánlást a gamer szék ügyfelek körében .
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest