Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    OFF

    Szerintem ez a topik megszűnt annak lenni, aminek indult. Márpedig azért indult, hogy mi, fórumozók (rendőr és nem rendőr) megpróbáljunk egy-egy helyzetben, konkrét szituációban segíteni.

    Sajnos miután ezt több alkalommal is megtettük fórumtársaimmal (rendőrrel és nem rendőrrel egyaránt), a topik átment abba az irányba, hogy egyre kevesebb a konkrét példa, azonban egyre több a személyeskedés, az általánosítás, a rendőrök "kisebbségi komplexussal küzdő bunkók" és egyéb jelzőkkel való asszociálása.

    Én eddig a magam módján próbáltam segíteni, hozzászólogatni, de rájöttem, hogy nem tudod megállítani a hullámot, ha eléállsz, és rákiabálsz. A sok-sok fórumtársnak, akikkel a mai napig privátban kommunikálok, természetesen a továbbiakban is válaszolok, de a magam részéről az eddigihez képest ritkítani fogom a megjelenésemet a topikban. Ha valakinek konkrét problémája van, és látom, hogy nem úgy teszi fel a kérdését, nem úgy írja a hozzászólását, hogy látom, kevesebb benne a történet, mint a véleménye, akkor annak szívesen segítek továbbra is.

    OFF

    ui: pedig én még lúzerrel is jól kijöttem... :)

    [ Szerkesztve ]

    Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!

Új hozzászólás Aktív témák