Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Srácok segítség kellene. Csináltattam egy új szemüveget, kibebszott drága volt már az előzőhöz képest is, és erre most rosszabbul látok vele mint akár nélküle. MI a franc van?
    2 különböző helyen készült a felmérés és a lencse, de ez nem kellene gond legyen. Mikor átvettem azt mondták hogy idő kell amíg hozzá szokik a szem, amit tudok mert elsőre is fura volt, de UGYAN AZ a dioptria, igazából csak azért kellett új mert a régi nagyon karcos volt már. Állítólag valami spéci kékfény szűrő van rajta ami miatt eltér az előzőtől, ami nagyon olcsó lencse volt ehhez képest, szerintük meg kell szokjam, de az eladó is lefagyott mikor mondtam neki hogy a szemüveggel nem látom a közepes szöveget sem, amit szemüveg nélkül el tudtam olvasni.

    Ezt az üzenetet is az új szemüveggel írom, de alig látom amit gépelek, nem lehet igaz hogy ez így normális, hogy a francba dolgozzak így napokig amíg megszokja a szemem?

    Ha elviszem a szemüveget a dokihoz aki felmérte a látásom, ő ott le tudja ellenőrizni hogy mindent figyelembe vettek-e és a recept alapján készült az új lencse, vagy ebből a sok értékből elcsesztek valamit és azért szar?
    Akárhogy forgatom a fejem minden szögből ront a látásomon, félek hogy ha ezt napokig erőltetem inkább romlik majd tőle mint javul.

    Nagyon hálás lennék valami tanácsért, mert úgy érzem magam mint akit tökönszúrtak, és még pénzt is kértek érte. :W

    Olvasom amit előttem írtak, hogy félre van csiszolva meg ennyi fok eltérés, de én akárhogy forgatom a fejem szar, egy szögben jó volt megörültem, de leesett hogy ott a lencse mellett láttam ki. És azt olvasva hogy másnak is elcseszték, még ijesztőbb ez az egész, azt hittem ezt valami gép csiszolja, és nincs esély rossz lencsét készíteni.

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák