Új hozzászólás Aktív témák

  • Callme

    tag

    Sziasztok!

    Ezennel én is beléptem cíirka 15 év után újra a PS2 tulajok táborába. Leginkább az Urban Reign nevű játék miatt szereztem be a gépet, mivel ilyen jellegű beat em up nem nagyon van se Ps3-ra, se Ps4-re (max a Judgment, dez az meg Yakuza klón ugyebár).
    A gép chippelt (Modbo), és valószínűleg így is fogom használni, mármint írható dvdvel, mivel volt rajta FreeMCBoot, de az én pendriveomról akadozott a játék, a 250 gigás usb-s ssd-t meg nem is nagyon akarta kezelni a gép.
    Kontrollereket próbáltam nézegetni, hogy eredetiek-e, de sajnos nincs összehasonlítási alapom, mivel egyszerre vettem most a kettőt a géppel. (De bárhogy is legyen, teljesen jól működnek, és szép állapotban vannak)
    Most aztán jöhetnek a régi Dragonball játékok: Tenkaichi-k, Budokai 2, (a 3 meg az 1 megvan Ps3-ra) az összes Naruto játék, a God of War amerikai verziója, amiben van egy kis eltérés Pandora templomán belül az Európai verzához képest, na és még sorolhatnám naphosszat.
    Tényleg, azt tudja valaki, hogy az NTSC játékokat lejátssza-e a gép, ha chippelve van? (A God of war miatt kérdem)
    Egyébként meg mindenkinek jó játékot, és nosztalgiázást, sok gyöngyszem van, amiért érdemes visszautazni kicsit az időben :)
    Így néz ki a szett:

    PSN ID: CallmeEighty8

Új hozzászólás Aktív témák