Új hozzászólás Aktív témák

  • k.

    őstag

    Nu, gondoltam ide is leírom:
    Vettem a telekre egy FAT ps2-t. 3900as széria, vagyis orig japán:)
    Hibátlanul működik, sosem volt még szétszedve-szétfogom sajna, belül poros-. 12k volt, megérte maximálisan. Aztán vettem hozzá egy távirányítót mert dvd filmekhez lesz főleg, ugye a telken ellopták a dvd lejátszókat, na ez oda lesz. Namost a westendben a Sony szalonban vettem hozzá álló tartót is. Gyári Sony, volt kemény 500 forint:D Vicces volt kicsit, épp elöttünk adtak el egy 60 colos Braviat, meg egy BD házimozi rendszert, erre odaállitottunk az 500 forintos cuccért.:D. A távirányítóhoz kell egy vevő-ebben nincs beépitett gyári még- azt már megrendeltem a vateráról.2k lett, nem is drága. Tudom, összesen igy már bőven egy slim árát költöttem rá, de akkoris FATet akartam, méghozzá japánt, ez pedig teljesült, így nagy az öröm:)

    A hozzá kapott joy is kiválló, kicsit megkarcolták pár helyen-szerintem a bolt volt, sajna nem tárolták öket külön, hanem össze volt sok más cuccal rakva. Hangja az mint a porszívó, de nem zavar, jó látni, hogy mikor fekszem és nézem a filmet, valami legalább dolgozik:D
    No egy kép róla:

    A képen a szintén aznap vett új Sony egerem is tartózkodik:D 18k nem is volt nagyon vészes érte, gyönyörű, és kényelmes:)

Új hozzászólás Aktív témák