Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasti74

    aktív tag

    válasz CharlieDrop #38272 üzenetére

    Az okos tévé jó dolog!

    Nem mindenki akar egy "monitor" köré 20 dobozt bedrótozni 10 távirányítóval... A felhasználók 99,99 százalékának egy mindent bele cucc bőven elég.

    Én eléggé szeretem a műszaki biszbaszokat ;-) , régebben nekem is volt egy kupac mindenfélém a tévé körül is, meg hifi téren is.

    Így 50 felé ;-) van egy LG okos tévém (talán a legolcsóbb 4k-s darab) a nappaliban, ami tud mindent, ami nekem kell. Műholdas és antennás tuner, akár 4k filmek a NAS-ról, Netflix, Youtube. Van rá dugva egy 3.1-es hangprojektor (HDMI ARC) , úgyhogy egy készülékkel, egy távirányítóval mindent tud, ami tévézés.

    (A hifim meg egyszerűsödött egy hálózatos zenelejátszóra, egy DAC-ra, egy erősítőre, egy rádióra és egy pár hangdobozra: a négy készülék lecserélése egy készülékre, ami mindent tud egy dobozban erősen foglalkoztat ;-) , csak a Logitech rendszerét annyira szeretem - piCorePlayer fut egy kijelzőbe épített Raspberry-n, és egy DAC lóg rajta - hogy nem igazán tudnám megoldani mással)

    OK, persze mindennél van jobb, és aztán annál is jobb, de valahol meg kell húzni a határt. A nappali is egészen más, amikor nincs egy rakat műszaki cucc beszórva mindenfelé: külön moziszobája - hifiszobája meg szintén az emberek 0,01%-nak van ;-)

Új hozzászólás Aktív témák