Új hozzászólás Aktív témák

  • TBMC

    addikt

    válasz TBMC #20654 üzenetére

    sziasztok!

    nem tudom emlekeztek e a korabbi uzenetvaltasokra, kulso hdd wd mypassport ultra 1tb. a meghajto csatlakozott mindig rendszeresen de neha eldobalta a rajta levo adatokat tehat nem lattam rajta csak epp par filet vagy konyvtarat, mindaddig amig ujra nem inditottam a gepet. ez ugye ntfs volt tuxera kezelte le.

    formaztam exfatra az ajanlasok es a netes olvasgatasok utan. mindeddig tokeletesen mukodott, mig ma a melo vegen egy hosszabb altatas utan kerestem volna fileokat rajta es egyszercsak eltunt minden.

    itt van kb 10 mappam ebbol 1db latszodott es azon belul szinten semmi:

    levalasztani probaltam, hogy ujracsatlakoztassam, a fenenek sem akarta kiadni:

    hiaba kenyszeritettem.
    ezt kovetoen kihuztam, majd ujracsatlakoztattam, nem tortent semmi. ujrainditottam majd ujracsatlakoztattam.
    a meghajto egyik particiojat ami mac os formazott gond nelkul csatlakoztatta a masikat semmi szin alatt nem akarta.

    lemezkezeloben is neztem, es a TBMC exfat particio szurke volt, mintha lathatatlan lett volna, csak torolni engedi most is. nem tudok vele mit kezdeni. futattam a gyari wd utility teszteket mind hibatlanul zarult, sikeresen.

    egyik mac gepen sem tudom felcsatlakoztatni: 5k imac, 13rmbpro, 15rmbpro amiket probaltam. virtual win el sem engedte.

    atugrottam egyik ismerosomhoz ahol egy sony vaiohoz csatlakoztattam fel win 8.1 mellett, a mac os particiot termeszetesen nem ismerte fel, de az exfat particiot gond nelkul, ugyhogy gyorsan le is mentegettunk mindent egy masik backup meghajtomra, mert a fel eletem ezen a kicseszett kulso vinyon van.

    valakinek otlet mi a fenetol lehet ez az egesz? mit tegyek?
    garival ily esetben tudok elni? vagy mitevo legyek? mert mar az oruletbe kerget, hogy 1-2 hetig OK utana minden szar... es csak OSX alatt. win alatt tokeletesnek bizonyul (marmint win es hardveren)

    markbellus.hu 

Új hozzászólás Aktív témák