Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobbyJr
őstag
válasz koanla #29459 üzenetére
Kormányon a fékerején állítsál. Nálam ugye a 100%-os a legnehezebb azt be sem bírom taposni, szóval nekem 20%-ra van letéve hogy elég legyen neki 20%-os nyomás, és így cipőben tudok vezetni, és érzem azt a minimális fékutat.
Ja és csirkelábam van.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
ForRedGlory
félisten
válasz koanla #29459 üzenetére
Én is a legkisebb ellenálláson (16 kg?) hagytam az LC pedált, de igazából azért, mert még csak wheel stand van, amit eltolnék, ha keményebb lenne a fék.
A legkisebb ellenállás nekem is elég. Néha rátaposok a jobb lábbal a fékre és meglepődök, hogy mennyivel nehezebb benyomni mint ballal. Izom memória ugye.
(#29464) tobias88888: 90 kg-nál már nyilván vághatja is a talpad, azt elhiszem.
(#29460) Tapsyfüles: Szerintem a 20% baromi kevés, nem lehet finoman adagolni a féket. Én amúgy 60%-on használom, de kinek mi jön be.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón - 2 akku +DJI RM500 Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest