Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovbob
senior tag
Sziasztok!
Vettem én itt hardveraprón egy g25-öt, de nem kaptam hozzá adaptert. Jól látom, hogy egy 24v-ost kell beszereznem? Az áramerősségnél mire kell figyelnem, mennyire lehet eltérni az amperokkal? Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
-
frelife
aktív tag
Srácok
Jön a hülye kérdés, de muszály.
G29-nél a shiftert a 4.sebességet legumiztam, gombkiosztásnál az lett a kézifékem.
Ugyan ezt fanatec-el is meg tudom játszani? Ha pl a váltót berakom szekibe akkor vissza is huzza közép állásba. Már csak az a kérdés hogy konfigurálható e?
Mert ha igen, később venném meg a kéziféket.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz mardal84 #30961 üzenetére
Baromi ronda lett"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
atomeec
senior tag
válasz ForRedGlory #30964 üzenetére
Nekem jobban tetszik, mint a színes...esetleg kombinálhatták volna, hogy alul nyitott és akkor tényleg szerelem lenne
Jut eszembe, Fanatec tulajok mindenki becsavarozva használja a perecet (már akinek nem CSL van)? Már kétszer kilazult a rázkódástól, most jobban meghúztam, de sokat gondolkodtam rajta, hogy elvileg mennie kellene csavar nélkül is (vagy akkor nem is gyors záras...), de ugye vannak példák letört érintkezőkre, így nem merem anélkül használni (és jelenleg nincs is F1 perecem, de majd egyszer ha lesz, akkor azért cserélgetném).
[ Szerkesztve ]
-
kozmy
őstag
Jól látom, vagy mégsem, hogy a FANA az alu szálcsíkozott formula rim-jét kivonta a forgalomból?
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
zsozsa74
őstag
válasz frelife #30963 üzenetére
Kipróbáltam Dirt Rally-ban és pCars 2-ben a szekis kézifék megoldást. Természetesen konfigurálható. PC-n. Persze csak egy on/off szerkezetként működik, ennél az analóg nyilván sokkal jobb. De azért szódával elment.
Egészen kedvet is kaptam egy kézifékhez...
Aztán rájöttem, hogy most mégsem akarok 50 rongyot rákölteni.
[ Szerkesztve ]
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
Segal
veterán
válasz zsozsa74 #30975 üzenetére
Nem is kell 50-et rákölteni.
Akár egy ilyen is megfelelő a feladatra, aztán később persze lecserélheted egy komolyabbra ha mégis fanatec-et szeretnél."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Gabisan
tag
Ha Fanatecnel vasarolok,akkor az ott feltuntetett arakra meg rajon a 19% német adó?
Gabisan®
-
Segal
veterán
válasz barcalaci84 #30983 üzenetére
Szerintem ez egyertelmu de akkor sem 50
Laby: Nem probaltam de a lenyegi resze kb ugyanaz mint a fanatec megoldasa.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Gabisan
tag
Az alap CSR ELITE Pedals
valamivel jobb.mint a Logitech G29 pedalja egy Leo Bodnar kabellel?Mert egyenlore azzal hasznalnam a Fanatec kormanyt.Es jovore meg vennek egy Clubsport pedalt.Gabisan®
-
-
HaJo90
csendes tag
válasz Gabisan #30988 üzenetére
Igen, azon a nyilvánvaló tényen kívül, hogy nincs kuplung pedálod, szerintem jobb, mint a G29, mert
+ nagyobb a pedálút, jobban adagolható
+ érzésre magasabbak is a pedálok, jobban hasonlít a valódiakra
+ a jövőben még bármikor bővítheted load cellesre, hogy az egyik legjobb ár/érték arányú pedálszetted legyenA G29-nek az előnye, hogy a fékkel lehet játszadozni (rugók, szivacsok, stb.), viszont zsákutca kb. (többe kerül, nehezebben adható tovább, stb. ha azt "load cellesíted"), ráadásul a leo bodnar kábel mocsok drága, plusz szállítás..
Ez saját vélemény, én GTEye rugós G25-ről (kb. mint a G29 fék pedálja alapból, vagy talán picit jobb) váltottam, és megérte.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
-
szente
addikt
Sziasztok!
Logitech G920-szal működik a G 25 váltója?
Valahol azt olvastam, hogy igen (kivéve a gombok), de most vettem hozá egyet, és nem csinál semmit. A LED sem világít a váltón.Üdv.
-
MPowerPH
félisten
Ma atturtam a szekrenyt, es megtalaltam a dobozaban a borkormanyos piros Logitech MOMO -t. Eleg ritka volt mar akkor is, no meg draga. Par evet lehuztam vele, F1 Challenge vagy RFT liga. Imadtam. Fel is szerelem probara, mert lemernek fogadni, hogy gyorsabb leszek azzal, mint a mostanival.
Don't Tread On Me
-
Laby
őstag
válasz zsozsa74 #30991 üzenetére
Milyen VR-al nyomod?
Élvezeti értéke biztos nagy, de egy rendes futamot is lelehet vele tolni? Vagy hosszú távon azért zavaró?
Gondolkodok, hogy PC-hez kéne valamilyet venni, de félek tőle hogy nem tudom kihasználni és kidobott pénz lenne.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest