Új hozzászólás Aktív témák

  • kinghaxor

    aktív tag

    válasz Gigi01 #22158 üzenetére

    Szerintem régi változatot nem is lehet már venni. Az új kék dobozos, a régi azt hiszem piros volt. Ha minden igaz ez a különbség a két változat között. Megerősíteni nem tudom mert nem szedtem szét az enyémet.

    "The latest T500RS devices have compression springs (not the older torsion ones), a bigger thicker fan which is oriented differently to the early models, and the most recent change is that there used to be a circular set of holes on the top panel for the fan airflow which is closed off in recent T500RS models."

    A hűtése még így is hangos. Ha lejár a garancia, valószínűleg keresek bele egy csendesebb típust. Talán van olyan ami halkabb és jobban is hűt. A fix váltófülek eleinte zavartak ez tény. Meg kellett szokni. Ma már nincs vele bajom, csak G27 után furcsa volt. Verseny közben amúgy sem kell akkorát fordítani a kormányon, hogy ne tudjon az ember ez miatt váltani. A kezem soha nem akadt el benne, bőven van akkora hely, hogy ez ne történhessen meg. A hátránya inkább akkor jelentkezik ha nagyot kell fordítani a kormányon. Ilyenkor ugye fogást kell változtatni, hogy elérje az ember a füleket. Szerintem megszokható, de jobb a nem fix. Nekem többet ért a jobb pedál és az erősebb ffb. Plusz engem ez a kormány cserélgetős téma sem hoz lázba.

    Kicsit más, hátha tudja valaki a választ:

    Ha T500 esetében cserélem a kormányt mondjuk egy alcantara változatra, akkor az új kormányon lévő gombok és a váltófülek is működni fognak? Mert ha igen akkor elég csak kivenni a fix füleket és problem solved.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák