Új hozzászólás Aktív témák

  • srkovacsd

    csendes tag

    A segítségeteket szeretném kérni: Gran Turismo 6-hoz lenne szükségem egy jó minőségű kormányra, a keret körülbelül 50.000 Ft. Alapból olyat szerettem volna amin van H váltó illetve kuplung, de nem tudom hogy mennyire használnám ezt ki.A logitech G27-et néztem használtan, de szinte sehol nincs (esetleg külföld), emiatt elkezdtem gondolkodni újban is, de szintén nem igazán kapható, ráadásul az ára is horror. G25 szintén kvázi beszerezhetetlen, ráadásul félek tőle, hogy már csak nagyon idős "lehasznált" darabokat találnék.

    A kérdésem igazából az, hogy mit gondoltok mennyivel lenne rosszabb a játékélmény például egy Driving Force GT-vel a G27-hez képest (leszámítva a H váltót és a kuplungot). A későbbiekben szerintem komolyabb szimulátorokkal is játszanék PS3-on (bár nem ismerem annyira még a játékokat, a GT6 az egyenlőre adott).

    Ha esetleg van valami más márka és típus ami elkerülte a figyelmemet, de mégis jó lenne, akkor jelezzétek légy szíves. Tehát a keret kb 50k, FFB-s jó minőségű kormány kéne, alapvetően nem arcade játékokhoz, PS3.

    Biztos volt már hasonló kérdés, de egy óra keresgélést követően feladtam a dolgot, sorry!

Új hozzászólás Aktív témák