Új hozzászólás Aktív témák

  • envagyok

    veterán

    válasz Ringman #89017 üzenetére

    "A magyar fiatal felnőttek közel kétharmada még otthon lakik"
    Ez nem egyenlő azzal, hogy a szüleik nyugdíjasok.
    Nekem későn született az első gyerekem, 30 éves voltam.
    Többség 18-25 éves korára szülő lesz.
    Amikor nyugdíjas leszek, akkor 35 lesz a kölyök, és szerintem már gyerekkel asszonnyal fog külön élni.
    Tehát a fiatal felnőttek (18-30) ha a szüleivel él, egyáltalán nem baj, mivel a szülők is dolgoznak kvázi őket is oltani kellene az én elméletem szerint.
    Jelenleg 65 év a nyugdíjkorhatár, azaz ennél idősebbek nem dolgoznak. Azért nem hinném hogy több mint 10% a gyerekeivel, unokáival él.
    De ha így is lenne, pár szabály betartásával, külön helységben éléssel, alvással megakadályozható a fertőzés, vagy egye fene, ez a kisebbség kapjon szintén oltást.
    De az otthon élő, maximum naponta egyet sétáló 70 évest nem kellene előbb oltani, mint a tömegben dolgozókat. Ráadásul 65+-os korban már-már veszélyesnek tekinthető az oltás is, pláne az AZ
    Nekem a nagyszüleimtől 1978-ban költöztek el apuék. Apu 1949-es. És halál átlag emberek, semmi gazdagság. Mindkét nagyszülő házaspár mikor nyugdíjas lett, késő ősztől kora tavaszig otthon üldögélt, tévézgetett, olvasgatott, főzőcskézett, néha kicsit sétált az utcán. Tavasztól őszig pedig extraként kibicikliztek a kiskertbe kapálgatni.
    Na ha nekik letennénk a kaját az ajtajuk elé, semmi gond nem lenne.
    És közben a mindennap tömegbe dolhozni járók között nem terjedne ezerrel, mert be lennének oltva, kvázi a nyginyak se vinnék haza.

    Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

Új hozzászólás Aktív témák