Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
addikt
Apám esetét leírtam itt, konkrétan lerendezték annyival egy koponya ct után hogy nem tudják mitől lázas. Amikor Papám tüdeje vizesedett arra nem voltak képesek hogy felültessék...Anyám 10 évet dolgozott EÜ-ben mielőtt vállalkozó lett. Nekem fiatalként volt pár köröm ahol EMG és egyéb fincsi vizsgálatokat végeztek rajtam gyerekként már sok alkalommal teljesen feleslegesen, 12 éves voltam amikor Friedreich Ataxia-t diagnosztizáltak nálam és közölték hogy kb 20 évesen tolószékbe fogok kerülni. . Akkor ez elég nagy trauma volt nekem. Szóval nem kell bemutatni. . .Ezek az én tapasztalataim. Az hogy a kórházakban hányan halnak meg az nagy részben emberi tényezőkön múlik sajnos.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
-
attiati
veterán
válasz Chesterfield #87422 üzenetére
mindez hol készült? oltóponton?
-
szabi__memo
nagyúr
A sportolók oltása jól halad.
Megnyugodtam -
Ringman
nagyúr
válasz szabi__memo #87457 üzenetére
Az oltás a Moderna és a Pfizer-BioNTech vakcinájával történik, jelenleg nincs tudomásuk arról, hogy a jövőben esetleg az orosz Szputnyik V vagy a kínai Sinopharm vakcinájával is oltanák az olimpikonokat.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
szabi__memo
nagyúr
-
daneel_hu
addikt
Voltam Shopmarkban Postán.
Biotech USA és Douglas parfümbolt nyitva.
De az állam is mutatja a jó példát, Tippmixelni és lottózni lehet. 😂Gyereket vittem tornára a xviii-ba, anyukák maszk nélkül zárt térben.
Én semmin nem csodálkozom, hogy így terjed. -
daneel_hu
addikt
Kossuth-rádió szerint a fertőzésen átesetteket 6 hónap elteltével oltják leghamarabb majd.
-
lm83
őstag
válasz daneel_hu #87462 üzenetére
Két napja írtam:
Mi zárva vagyunk, ruhabolt.
Kedden voltunk bent pakolni. Hát amennyi ember mászkált a plázában az üzlet előtt, több mint egy sima kedden tényleg...
Hogy hova kell ennyire mindenkinek menni?Aztán mikor látod, hogy nyitva a gyurosbolt, akkor nem érted, az miért létszükséglet...
Dehogy a Bortársaság mióta az? Azt milyen kategóriába lehetett besuvasztani...Tiszta vicc ez a zárás, ma láttam még a nespresso bolt is nyitva van.
Vicc ez megint, megmondták ne megint a törvény kijátszására menjünk, hát csakazért is mindenki, semmilyen zárás ez megint, csak minket szívatnak...
Mamutba ugrottam el a sparba gyorsan, persze ott is voltak megint...
Fiatalok meg ott veszik az esti bulira a "kellékeket", másikak meg a moszkva téren verődnek már most össze...
Nem lesz így ennek vége, ha ezek nem tudnak a seggükőn otthon maradni... -
pyxystyx
tag
válasz daneel_hu #87465 üzenetére
Kollégám decemberben esett át, február közepén megkapta az első adag AS vakcinát.
Igaz vannak krónikus betegségei.#87468: ez nem kijátszás, direkt így van megírva a törvény. (Mert azt ne mondja senki, hogy nem lehetne egyértelműen fogalmazni és egy csomó kiskaput nyitni egy jogszabályban!)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Jöhetnek még a beszámolók azoktól, akik bejárják a plázákat, mindenhová benéznek és ahol ők is vásárolnak, halljuk ott mennyi birka volt még éppen!? Aki nem járkál össze-vissza, az érdekes módon nem idegeskedik, hogy mennyi minden nyitva van és mennyi vásárló van mindenhol!
ezek nem tudnak a seggükőn otthon maradni... Nahát!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
szabi__memo
nagyúr
-
Stanlee
őstag
válasz tom_tol #87419 üzenetére
Koszi. Tobbet hordjak az emberek a maszkot, meg ugy a "vedekezes" is szigorodott, vagy minden olyan, mint regen volt?
Mar csak azert, mert nekem ez nem jon ossze, hogy lazabb korulmenyek kozott hogyhogy nincs armageddon?
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Asbee
veterán
Szlovákiában is meghalt egy 38 éves tanárnő 1 héttel az AZ után. Eleinte magas láz, súlyos fejfájás, izomfájdalom volt. [link] Itt a városban is történt egy ilyen eset, csak az 2 napra rá.... De csak félve írom le, mert ugye mindenki azt ír amit akar...Gondolom itt sem lesz semmi összefüggés, puszta véletlen az egész. Lassan naponta jönnek az ilyen esetek, de ezekre ugye mind rá lehet húzni, hogy a gyógyszereknek, más oltásnak is vannak mellékhatásai, meg covidban amúgy is többen halnak meg. Mondjuk itt legalább boncolás lesz a cikk szerint és abból kiderül. Biztos, hogy nem jó, hogy a média ennyire felkap minden negatív hírt, de ez most már kezd nem kicsit gyanús lenni az AZ-vel kapcsolatban. Jók ezek a gyorsított eljárások és engedélyeztetések. Ideje lenne ezt az oltást szüneteltetni és egy komolyabban kivizsgálni ezt az egészet. Így csak brutálisan elveszik a "kedvet" a vakcináktól.
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Miért? Komolyan elkell magyarázni? Ha valóban az oltás a felelős a halálért (persze ilyet úgysem fognak soha kihozni), akkor az oltás miatt halt meg. Ha az oltott megnyeri a lottót, vagy elüti az autó akkor ez az oltás miatt történt ? Most menjünk óvoda szintre? Neked, hogy sikerült erre a következtetésre jutnod?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Asbee
veterán
-
Asbee
veterán
válasz UberMutant #87483 üzenetére
Nincsen semmi garancia. Miért csak AZ-nál vannak ilyen esetek? Más oltásoknál, miért nem viszi el a vírus oltás után pár nappal, 1 héttel az embert ? Ez nem furcsa? Ide komoly alapos kivizsgálás kellene. Mert bele lehet magyarázni mindkét verziót. Oltakozás szempontjából ez viszont nagyon rossz.
-
Micsurin
nagyúr
-
Asbee
veterán
válasz Micsurin #87488 üzenetére
Hol pörgettem az antijárvány témát? Valakivel keversz. Lehet a rettegés a szürkeállományra ment. Antivaxer? Itt is keversz valakivel. Bezzeg amikor azt mondtam a Kínai vakcinát is elkell fogadni most nem érdemes válogatni, akkor az volt a baj. Jó lenne képben lenni legalább ha már hú de nagyon most beszolók és okosat mondok....
-
-
Micsurin
nagyúr
Ki tolta egész tavasszal egy éve, hogy nem olyan komoly ez az egész?
Ki az aki nyíltan ekézi folyamatosan az egyik oltást kb nulla biztosan alátámasztott adat alapján?
Rettegés?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
attiati
veterán
válasz fatal` #87489 üzenetére
Egy ilyen verzióval a matek is teljesülne és az anti-vaxxerek is jóllaknának.
Ha csak az arra hajlamosoknál vált ki súlyos tünetet, akkor is ki kell vizsgálni, mert így elfedi a statisztika. Ugyanazt a 0,0x%-ot érintheti, aki jóval később kaphatna trombózist alap esetben.
Szerintem itt nem jó a statisztikai megközelítés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info