Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz bopeti98 #83185 üzenetére

    Mindig felbosszant amikor valaki letudja az "ország nagyobbik részét" ilyen egyszerű kifogásokkal.Nem mindenkinek adottak ugyanazok a feltételek, van aki nagyobb hátránnyal indul, többet kell szívnia, több áldozatot kell hoznia, többet kell utazni, esetleg költöznie, ilyen az élet. De akkor mondjuk azt hogy van akinek ehhez nincs kedve, de ne azt hogy nincs lehetősége.

    Nem hiszem hogy az ország "nagyobbik része" megfelelő végzettség nélküli, tanulásra képtelen, önfejlesztésre / átképzésre való idővel nem rendelkező, rokkantnyugdíjas nagymamát otthon egyedül gondozó szívbeteg (remélem mindent felsoroltam amiket kifogásként szoktak hozni), aki "egyszerűen nem teheti meg" hogy mondjuk bejárjon a busszal 20-30 percre lévő megyeszékhelyre dolgozni (utóbbi konkrét kifogás családon belül ráadásul. Azóta ritkábban beszélünk :N ).

    Hevesi gyerek vagyok, felségem Borsodból jött, mindketten ÉK Mo-n nőttünk fel, oda járunk haza még most is. Látok jó és rossz példákat is, elismerem hogy határozottan nehezebb arrafelé (lásd első bekezdésem), de aki akar, az (nem, valóban nem 100%-ban mindig mindenki) nagyrészt meg tudja oldani hogy munkabérből korrektül fenntartsa magát, most is.

    De sorry az offért, én biztos nem folytatom ez a threadet :R

    Szálhoz: én regisztráltam az oltásra, harmincas éveim végén vagyok kamu magas vérnyomással (ha mérik akkor magas :D), jön ami jön, ha sorra kerülök valószínűleg kérem amit adnak.

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák