Új hozzászólás Aktív témák

  • Bog

    HÁZIGAZDA

    Hát, tegnap úgy döntöttem, hogy elengedem ezt a dolgot most már. Mármint a folyamatos pörgést és bosszankodást azon, hogy fullba tolja mindenki a kretént, akinek amúgy az lenne a dolga, hogy:
    1. segítsen
    2. tájékoztasson
    3. oltson
    Pillanatnyilag úgy érzem, hogy én mindent megtettem, hogy elkerüljem ezt a fost és megkapjam a szurit asap, innentől nem rajtam múlik, hogy ki és hogyan hisz 5G chipben, meg hasonló baromságokban. Az sem rajtam múlik, hogy előbb lesz-e natural nyájimmunitás, mint oltás és az sem rajtam múlik, hogy mi lesz a gazdasággal. Viszont elolvastam a témában minden szart, plusz ezt a fórumot is végig (!), köszönöm, ebből egy időre ennyi elég is volt. Nothing to do, az nem segít a mindennapi életemben, hogy azon bosszankodom és szörnyülködöm, hogy a nép mennyire ostoba, korlátolt, konteós és balfasz. Mert az.

    Mondanám, hogy természetes szelekció (aki hülye, haljon meg), de mivel egyelőre nem az van, hogy aki kéri az oltást, az holnap meg is kapja, ezért jelenleg az aki hülye, az öljön meg másokat is fázisban vagyunk. De talán lehetne annyi felelősségérzet a döntéshozókban, hogy ne az aki hülye, haljon meg irányba vigyék a dolgokat, hanem a kezükben levő végtelen lehetőséggel edukálják a sötétebb szegmenst és ezzel mentsék meg ne csak őket, hanem azokat is, akik kapcsolatba kerülnek velük.

    Btw egyre több emberrel beszélek, aki már túl van rajta (és zömmel minimális tünetekkel), lassan szervezhetnék antigén-házibulit olyan emberekkel, akik átestek a koronán.

    Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

Új hozzászólás Aktív témák