Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick

    addikt

    válasz Ezekiell #70325 üzenetére

    Ez az én döntésem. Tartsd tiszteletben. Én is tiszteletben tartom, hogy vannak akik be akarják oltatni magukat.

    Amikor hazaküldik a betegeket a kórházból, mert itt a covid, akkor ki törődik azzal akit hazaküldnek, majd meghal. Vagy műtéteket halasztanak el, voltak ilyenek és ahogy írtad vakbélbe is, mert nem vizsgálták meg az orvosok, mert, hogy covid van, és félti az életét, az akkor milyen orvos? Na ez a durva.
    Az ő életük nem számít? Hm, kevesebben vannak? Érted mit szeretnék mondani. Most mindent "felteszünk" a covid miatt egy lapra. Csak aztán ne hogy 22 legyen a 21 helyett.

    Arról miért nem beszélünk, hogy a 80 millió fertőzöttből, 56 millió ember már felépült a betegségből. Elkaphatják újból? Ezek szerint igen. Ha beoltanak, akkor elkaphatod újból? 1-2-4 oltás elég lesz, vagy meg kell ismételni? Túl sok a kérdés még.

    Ez nem ebola, vagy marburg. Ezekre és a többire sem voltak felkészülve.

    Jelen pillanatban kevesebben haltak meg ebben az évben, mint az elmúlt években, 2015-től 130 000 felett, 2020 egyenlőre 124 vagy 126 ezer halálozásnál tart. Megpróbálom megkeresni és belinkelni ide.

    Közben találtam egy ilyet: [link]
    Tehát itt a covid 2020-ban és kevesebben haltak meg, mint 2019-ben. Ez persze az akkor elhunytak és idén elhunytak hozzátartozóit nem vigasztalja.
    Szóval a - halálozása+szövődményei önmagukban is elég durvák - kijelentés erős.

    „Aki barátot talál, kincset talál."

Új hozzászólás Aktív témák