Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiell

    veterán

    válasz radi8tor #37020 üzenetére

    Nézd, én nagyon szívesen elfogadom, ha bárki tényleg tud mutatni erre a "gazdasági haszonra" nekem bizonyítékot. Eddig még nem láttam, helyette éhenhaló emberekről volt itt szó mert nincs munkájuk, brutálmagas munkanélküliségről, sorozatban csődbemenő vállalkozásokról, és hasonlókról.

    Várjál, keverünk itt dolgokat, tegyük tisztába:
    Spanyolország 150 milliárd EURO támogatás: ez igaz, ugyanakkor nem kurvákra és pezsgőre költik, hanem a bankrendszerükre, ami megrogyott, és szigorú feltételekkel kapják/adják a bankoknak. Ez azért kell, hogy egy még nagyobb válságot megakadályozzanak.

    Olaszország támogatás turizmus: ok-okozatot vélsz felfedezni 2 független esemény között. Azért nyitottak, mert az esetszámaik annyira lementek, hogy biztonságosan lehetett tenni - amikor meg nyilatkozták, hogy nem lesz nyitás, az meg jóval előtte volt, amikor a sűrejében voltak, és nem látszott a vége.
    Most akkor szerinted zárva is kellett volna maradniuk, vagy mi? :F

    [ Szerkesztve ]

    Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák