Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
A stúdióról volt korábban egy Checkpoint adás is.
Checkpoint 5x06: Zen Studios[ Szerkesztve ]
-
-
mg1992mg
senior tag
válasz ®abstract® #1 üzenetére
Nekem mai napig a Psycho Pinball a kedvencem
-
Sz.L.
aktív tag
válasz ®abstract® #11 üzenetére
A flippermúzeumot beírtam az úti céljaim közé.
Tableten is nagyon jó meg monitoron is.
Valamelyik pinball-t megnézem majd iPad-en is. Ezek szerint, tablet/iPad méretben egész jó játékélményt nyújt. Kipróbálom!Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
®abstract®
őstag
Nekem androidon van meg a kollekcióm
Tableten is nagyon jó meg monitoron is.
Az a profi dolog mindkét flipper játék támogatja gamepad et.
Bluetooth os meg vezetékes Gamepad el tudok játszani teljesen korrekt.
A Doom, Fallout 4, Skyrim, cápa vagy E.T. vagy vissza a jövőbe és baromi hangulatos!
Hát nehéz a döntés hogy melyik a kedvenc mert több ilyen is vanStar wars kínálatból azt hiszem az episode 5 a legnagyobb élményt adó tábla.Han solo, Skywalker Darth Vader Yoda mester birodalmi lépegetők Leila hercegnő Csubakka c3tripio egyszerűen fantasztikus hogy meg van csinálva
Budapesti flippermúzeum világhírű, másik az hogy több mint 160 darabos flipper és játékgép vár arra hogy tudjál játszani egyszerűen fantasztikus az igazi mechanikus kattogó villogó flipperek ott hangoskodnak!
[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Sz.L.
aktív tag
válasz ®abstract® #6 üzenetére
Marad a PC-s pinball steam-ről. Arcade gépből az SF2 tetszik. A pinball-al úgy vagyok, ha "digitális", akkor jó a PC-s. Ha a "valódi", akkor meg a mechanikus a nyerő.
[ Szerkesztve ]
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
Neurotoxin
őstag
válasz ®abstract® #8 üzenetére
Köszönöm, ismertem, de eddig még nem sikerült eljutnom oda, de tervben van!
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
®abstract®
őstag
válasz Neurotoxin #7 üzenetére
akkor nagy hal vagy
zsenialis dolog,hogy ilyesmik vannak
ez pedig a menyorszagturist-flipper muzeum budapesten [link]Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Neurotoxin
őstag
válasz ®abstract® #6 üzenetére
A Pinball FX 2 vagy 3-hoz van 3 SW asztalom is (Zsivány Egyes-es, Rey junkyard-os és egy First order-es, emlékeim szerint az Ébredő erőből van az is), imádom Ki fogom próbálni ezt az új programot is, Chucky, a The Thing és a a Duke Nukem is nagy kedvenceim!
ZEN-éket sajnálom, ez a leépítési hullám elég kemény lehetett
Huhh, ezeket a videójáték gépeket én is kipróbáltam Alzáéknál, a Mortal 1-el el is kezdtünk játszani egy sráccal, amíg vártuk a bemutatóteremben a rendeléseinket Nincs is olyan elvadult áruk....
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
®abstract®
őstag
-
Sz.L.
aktív tag
válasz ®abstract® #4 üzenetére
Az utóbbi időben (~10 év), a pinball kategóriás játékok nagyon kimaradtak nálam. Ennek az egyik oka az volt, hogy nem volt időm keresgetni a megfelelőket. Amiket írtál, nagyon jónak tűnnek.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
flexxx2
őstag
ötletes, + pár napja tudtam meg, hogy 1 jó régi cimbora a zennél dolgozik pályatervezőként
-
Sz.L.
aktív tag
válasz ®abstract® #1 üzenetére
Ezer köszönet a linkekért! Az őszi vásár keretében, néhányat biztosan be fogok húzni.
-
®abstract®
őstag
Aki kedveli a flippereket rossz ember nem lehet!
magyar fejlesztok reszelgetik evek ota a zen studio flipper tablakat,igenyes fullos fantasy elmenyt adnak.kedvenceim a star wars kollekcio de van mas is. ha jol tudom 80 db tabla van. [link] meg [link] itt [link]
a masik a pinball arcade flipperes kiado de a zenstudio kinyirja! ezek igazi flippereket modelleztek amiken regen jatszottam kocsmakban meg jatektermekben [link] meg [link] meg [link]Szavahihetőség manapság ritka kincs.