Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Napster #5546 üzenetére
Ezeket az órajeleket megmutathatnád a GT-GTS-GTX-es tulajoknak is Lehidalnak öregem.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
James1986
csendes tag
válasz Napster #6140 üzenetére
Kösz a gyors infót. Bíztam benne, hogy valaki még fel van és fenn is van a fórumon még ilyenkor is.
Már csak azt mond meg légyszi, hogy ha megnyomom a "Scan for Artifacts"-ot és aztán megint rányomok, mikor már "abort", akkor mért mutatja még mindig azt a szőrös izét csak forogva. Egyébként a forgóst is hagytam egy picit, és vagy három fokkal még melegebb lett a GPU.
Amúgy a "simánál": kb.6 perc után 57 C.
A "forgósnál": kb 3 perc után már 60-61 C.
Alap órajelen.
Szerintetek meddig "egészséges" ez a kártyának ? Szal hány fokig bírja, ha csak egy-két teszt erejéig járatom úgy. (eVGA 8800GTS 512)[ Szerkesztve ]
Asus M2N32SLI-Deluxe WiFi, AMD Athlon64 X2 6400+ BE 2x1MB, Asus Silent Square PRO, eVGA GeForce 8800GTS 512MB, 2x1GB DDRII 800 MHz Corsair TwinX CL4DHX, Corsair VX550W, Raidmax NZXT Apollo Black
-
James1986
csendes tag
válasz Napster #6142 üzenetére
De hány fokig mehetek el vele? Szerinted.
És a 3D perf.-nél állítsam az órajeleket a kocka forgása közben, igaz?
Vagy 2D-nél?[ Szerkesztve ]
Asus M2N32SLI-Deluxe WiFi, AMD Athlon64 X2 6400+ BE 2x1MB, Asus Silent Square PRO, eVGA GeForce 8800GTS 512MB, 2x1GB DDRII 800 MHz Corsair TwinX CL4DHX, Corsair VX550W, Raidmax NZXT Apollo Black
-
James1986
csendes tag
válasz Napster #6144 üzenetére
OK, abbahagytam az OFF-ot (ill. ez az utolsó ígérem), csak egy picit elszaladt velem a ló, hogy láttam te értesz hozzá, de azért köszi a segítséget, mostmár tisztán látok ATI Tools-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs