Új hozzászólás Aktív témák

  • Neozephyrus

    csendes tag

    Sziasztok! Már napok óta bújom a fórumokat, próbálom a különböző lejátszókat (MPC HC, Powerdvd12,Potplayer,TMT5), kapcsolgatom a TV 3D-menüjét és közben nem keveset bosszankodok....... :W 5 napja megvan az LG42-es 620s tv + AMD x4 631 proci Ati6750 Vga-val és nem sikerül PC-n keresztül lejátszani próba jelleggel az egyébként külső vinyón tévé által tökéletesen lejátszott 8 Gigás filmet. Nem akarom elhinni, hogy ez ilyen bonyolult.
    Az eddigi "legjobb" kisérlet végeredménye egy függőlegesen szétcsúszott szellemképes film volt pc-n keresztül. A film alapból folyamatosan akadozásmentesen fut osztottképernyős és egyébb más aberrált módokon a pc-n keresztül a tv-n. Ám a külső vinyós verzióhoz köze sincs eddig a pc-nek. Próbáltam 25Gigás verziót is de dettó ugyen ezek a lejátszási módok jönnek össze, ezért is eröltetném a kis méretű filmet, mert azt láttam hogy működik. Nagyon örülnék, ha valaki tudna megoldást erre a problémára.

    Ui.: A számítógéphez ragaszkodni szeretnék, mert az a mostani és a jövőbeni formátumokkal is mindenbizonnyal megbirkózik.

Új hozzászólás Aktív témák