Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
- Le Mans Ultimate
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
vassago32
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy hangrendszert az acer extensa 5610es notebookomhoz. Nem vagyok én profi zenész, csak egy diák, így 2.0ás vagy 2.1es rendszerre gondoltam és max 15 000 forintig. Ajánlanátok valamit, ami igazán megéri nekem ebben az árkategóriában? zenehallgatásra, hangulatkeltésre kéne Nézegettem, olvasgattam a fórumot is, láttam, hogy sokan emlegetik a Genius SP-HF 2.0 2000A - t, az valóban komolynak tűnik, van a kategóriájában tőle jobb? Illetve a 2.1 esek közül melyik az, amelyikben nem csalódnák? Néztem a Philipseket, az SPA 4310es is tetszik, valamint a SPA 5300as, ez utóbbi nagyon komolyan hangzik, 100 W zenei teljesítmény, 50W kimeneti.... de nem ismerem a többit, szeretném, ha ajánlanátok nekem mindkét csatorna számon belül egyet-egyet. A választ elöre is nagyon szépen köszönöm!
-
vassago32
csendes tag
Tehát akkor a Genius 2.0 2000-A-t válasszam egyértelműen? és 2.1-es hangrendszer tehát ilyen árkategóriában nincs is olyan ami megérné, hogy megvegyem? Ha 3 hangszórót adnak, az rosszabb hanghatást kelt, vagy miért írtad? Akkor milyen árminimumért tudnék szerezni egy igazán fasza 2.1es rendszert? Csak kiváncsiságból kérdezem, mert valószínűleg a 2.0ás Genius mellett döntök, de azért érdekel
-
vassago32
csendes tag
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni a következő hangfalakról: Philips SPA 4310, Philips SPA2360, és a Philips SPA5300.
Milyen minőségüek ezek a philips hangfalak? Ár-teljesítmény alapján ugyanis elég tetszetősek ezek a hangszórók. Maga a márka nem rossz így névre szerintem. Valakinek tapasztalatai? Melyiket ajánlátok ezek közül? -
vassago32
csendes tag
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni a következő hangfalakról: Philips SPA 4310 és Philips SPA5300.
Milyen minőségüek ezek a philips hangfalak? Ár-teljesítmény alapján ugyanis elég tetszetősek ezek a hangszórók. Valakinek tapasztalatai? Melyiket ajánlátok ezek közül?Tudtok ajánlani esetleg ezeknél jobb 2.1 -es hangszórókat, max 15 ezer forintig?Illetve van egy másik kér(d)ésem is: tudna nekem mutatni valaki egy oldalt, ahonnan még beszerezhető a Genius SP-HF 2000a 2.0?
-
vassago32
csendes tag
Tehát akkor Philipset ne, értem. Akkor melyik 2.1 -es hangfalat ajánlanátok nekem leginkább? Geniust? Logitechet? 17-18 ezer forint maximális értékre gondolok.
-
vassago32
csendes tag
Megvettem a Genius SP-HF 2.0 2000A-t... végre Fantasztikusan szól teljesen meg vagyok vele elégedve, jó választás volt aki tud ilyet szerezni, annak ajánlani tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- További aktív témák...
Állásajánlatok