Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Sziasztok. Látom még mindig ajánlott a Genius 1250-es. Nekem még a régi lakkfekete típusom van, viszont mostanában egyre jobban búr. Már nem is használom, mert engem borzasztóan zavar.
Valakinek van valami ötlete, mi okozatja? Kondikat most néztem meg, nem púposak....Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
válasz pècsimunkás #22111 üzenetére
Ugyan annyira nem értek hozzá, de : JBL
Dübörgő basszus -NEEEEEEEEEEEEEEE(#22113) B1T3 Látom nem csak nekem tetszik az a szöveg
Beépített akku is kell, vagy tápot tudsz neki adni? Mert pl: ilyen logitech van a családban, jack dugóval rádugod a forrást, meg egy USB-s mobiltöltővel adsz neki tápot, és hadd szóljon. És nem is szól rosszul, sőt...
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
válasz Pete55555 #22112 üzenetére
Jut eszembe: Ha nem tudod hálózatra dugni, akkor veszel egy power bankot, és anyagilag is jobban jársz, csak
külön lesz az akku tőle, na puff...Mellesleg ez sem lehet rossz, ehhez gyárilag van töltő.Szerk: (#22114) sky11 Akkor főleg érvényes amit írtam
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
válasz pècsimunkás #22116 üzenetére
Ez a power bank (külső akku)
Logitech USB tápellátásu hangfalEz meg hálózatba dugós, de ezekszerint ez neked nem jó.
Ha külső akkut veszel, meg hozzá az USB tápellátásút, arra figyelj, hogy nem tudom mennyit eszik a hangfal, és milyen hamar meríti le a külső akkut. Én mondjuk egy 3-4000mAh-sat vennék mellé, biztos ami biztos
-
Pete55555
addikt
-
Pete55555
addikt
Most nézem ezt a Thonet&vander-t PH hardverújdonságok cikkében.
A Hoch BT pofás darab, minigarzonba pont jó lenne
Na nem mintha az 1250-em nem lenne elég csak......Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
Megnéztem már, ezzel a YT-os videóval, mit tud a hangfalam. Ez egy régebbi Genius 1250-es
Nos, 30 Hz-től már hallható, 45-től pedig teljesen jó hangerővel jön a hang, egészen úgy 17.2 kHz-ig.
Nem tudom ez a videó mennyire megbízható, de ez lett az eredmény....Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
válasz #59070464 #22464 üzenetére
Nem kell egyből LOL-ozni, ezzel meg kb. hülyének nézni az embert.
(#22466) Degeczi
Tudom, azért is hallgattam meg, mert láttam itt írva, de nem kerestem vissza pontosan, hogy mit írtatok róla, tisztában vagyok vele, hogy ez ám nem azt jelenti, hogy 45Hz-től fasza. Ezért van ez odaírva:
Nem tudom ez a videó mennyire megbízható, de ez lett az eredmény.Nincs mérőműszerem, úgyhogy ez van.
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
-
-
Pete55555
addikt
Sziasztok!
Van egy Genius 1250-es szettem (még a nagyon régi lakkfekete+króm). Mostanában egyre jobban zúg.
Szerintetek mit lehetne ezzel kezdeni?...Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
Sziasztok,
1. Mennyit szeretnél költeni?
Max 10.000, használt is jó.
2. Hol és hogyan használnád a hangfalat? TV mellett, íróasztalon, milyen messze leszel tőle, stb.
1m széles íróasztal asztallapján, ami oldalról zárt.
3. Milyen forrással rendelkezel? TV jack vagy optikai kimenete, DAC, hangkártya, telefon, stb.Fiio E10K.
4. Milyen extrák kellenek? Bluetooth, távirányító, optika, stb.
Minél kisebb, mert sajnos nem fér el nagy, ez ilyen Genius HF-150 méretet jelent. Jelenleg egy ilyen szett van, de nem igazán szól jól, és az USB tápellátás miatt búg is, ráadásul nincs kapcsoló rajta, így használaton kívül is búg.
Ekkora méret körül kaphatok-e értelmes árban jobb hangzást, vagy nagyjából ez várható mindegyiktől?
Amiket néztem:
Logitech Z-150 - 6k
Logitech T-120 - 3k
Logitech Z207 - 17k /igen ez drágább is, meg nagyobb is, de még talán elfér/
Néztem egy Creative T20-at is 10-ért, de pont elvitték előlemEzek mind használt árak természetesen, kérdés megéri-e 17.000-ért a Z207, vagy a másik kettő sem sokkal gyengébb, vagy valami teljesen más irányba kéne mozdulni?
Köszönöm előre is a válaszokat
-
Pete55555
addikt
válasz samu2062 #66052 üzenetére
Köszi, ez még beleférhet, ha a hang indokolja. Ez ennyivel jobb lenne amúgy, mint a többi? Watt értékből tudok kiindulni, mert nem ismerem a hangját, ez a Pebble a 16W-jával jóval több, mint amiket felsoroltam (kivéve persze a Logitech Z207, de az nagyobb is).
Ha ez hangban is ekkora különbség, akkor meggyőztél...Szeretem leracsniztatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest