Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz Ga3rieL #37905 üzenetére
Ha esetleg nem találnád: összefoglaló.
Miután elolvastad, tedd fel itt a kérdéseidet, és egy maximum árat, amennyit ráköltenél. -
varmi2
nagyúr
-
varmi2
nagyúr
válasz Ga3rieL #37914 üzenetére
Ezek szerint még sem értetted meg a téma összefoglalót. Ha 30k-ért értékelhető hangfalpárt kapsz, akkor ugyan ennyiért 6db hangfal már az értékelhetetlen kategóriából jön ki. Ha két hangfal, ami jobb minőségü 30k, akkor hogy ugyan ilyen minőséget kapj 5.1-ben legalább 4-5x pénz kell.
Ettől függetlenül vehetsz 5.1-et 30k-ból is, de ne kérd, hogy ajánljunk, mert sz@rt nem fogunk ajánlani, jó meg nem jön ki, se itthon, se szolvákba.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Attila0
őstag
válasz Ga3rieL #37919 üzenetére
Látom nem értettél meg! Szóval azt akartam finoman közölni hogy hasonló áron egy 2.0-val jobban jártam volna. És igen! Az igaz hogy az egy pont akármikből több irányból jön a hang de, adott áron nem biztos hogy ugyan azt a hangminőséget kapod mint ha csak 2.0-ás hangszettet vennél!
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Ga3rieL #37914 üzenetére
Az még az egyik legolcsóbb 2.0. Kezdem azt hinni, hogy csak trollkodsz. Kértük, hogy olvasd el az összefoglalót (linkelem újra, kattints ide), de folyamatosan az ott leírtak szöges ellentettjét írod ide.
"Creative, Logitech, és Geniust kell választani, mert ők foglalkoznak hangtechnikával, a többi meg selejt"... ilyet hol olvastál? 110%, hogy nem itt.
Creative GigaWorks T20 Series II
Genius SP-HF1250B
Ez a két ajánlott hangfal van az említett gyártóktól (a Logitech-től egyről sem tudok), de a T20 kevés lesz neked, mert nyilván a "sok mély" miatt akarsz 2.1-et. Ha jó 2.1-et akarsz, akkor triplázd meg a kereted.
Ja, egyébként én egy Genius SP-HF1250B-t használok (mert jobbra egyelőre nincs keret, sz@r 2.1-et meg nem veszek), de nem zavarta még meg a mobiljel.[ Szerkesztve ]
-
alphamooncam
őstag
válasz Ga3rieL #37940 üzenetére
Ha profi cuccot szeretnél, profitól vásárolj, ne pedig webáruházból. [Ezekkel nem nagyon lehet mellélőni. ]
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
dzsi23
addikt
válasz Ga3rieL #38025 üzenetére
Még mindig ezek a retek 2.1-ek... Azt hittem, már lebeszéltünk róla. Vegyél nyugodtan ilyet, addig úgysem teszel le róla, amíg nem tapasztalod meg, hogy nem jók. A mobilos zajnak meg semmi köze ahhoz, hogy 2.0 vagy 2.1.
(#38016) newmoonlight és (#38018) EnterR:
Miért ragoznák túl? Attól, hogy valamihez nem értetek, vagy számotokra felesleges, mert nem vágytok többre, másnak még hasznos lehet. 2-3 hónapja írtatok ide először, és azt sem tudtátok, mi fán terem a jó hangzás. Inkább hallgassátok meg azokat, akik jobban értenek hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Papabear195
tag
válasz Ga3rieL #38029 üzenetére
Szia!
Ha a mostanival az a bajod, hogy nincs rendes árnyékolása, akkor nem biztos, hogy ezzel jobban jársz. Már jó ideje ilyen hangfalam van, a hangjával nincs gondom, de "mobil hívás előjelző funkciója" ennek is van, és a bébi őrt is jó messze kell tőle tartani, ez is hajlamos összeszedni a különböző jeleket. Megvétel előtt mindenképp teszteld le valahol.
-
PuMbA
titán
válasz Ga3rieL #38042 üzenetére
Videóból nem lehet megállapítani, hogy mi szól jól Néztél már koncert videót YouTube-on? A hangminőség kritikán aluli és semmi köze nincs ahhoz, amikor ott vagy egy koncerten.
(#38017) Ferdzsoo: Úgy gondolta, hogy túlzásba vittük a dolgot, de ez még távol van attól
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
-
Degeczi
nagyúr
válasz Ga3rieL #38047 üzenetére
Ökölszabályként az összes mai olcsó PC-s hangszóró érzékeny a mobilra... mivelhogy árnyékolva nincsenek. De rengeteg múlik a körülményeken is (pl. a szobádban elérhető térerő, a telefonod által éppen használt frekvenciasáv, teljesítmény), adott esetben problémamentes is lehet - viszont pont emiatt ne adj arra, ha vki azt írja egy típusról, h nála csöndben van: nem biztos, h nálad is így lesz.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Ga3rieL #38141 üzenetére
Rajtad (és a szobádon) áll, nincs rá szabály... általában az asztal alatt a legegyszerűbb, legkevésbé van útban, és elég a kábel hossza is.
De sajnos ezek nem "subwoofer"-ek (ami csak a tartomány legalján 50 Hz és alatta egészítene ki teljes sávú hangszórókat), csak simán "mélynyomók", amik 2-300 Hz-en is üzemelnek még, ezért hallhatod a mélyek irányát, szóval túl távol nem célszerű tenni.
-
Attila0
őstag
válasz Ga3rieL #38143 üzenetére
Nekem az asztal alatt van de, ha egy kicsit jobban ráteszem a basszust akkor borzasztóan kihallani hogy dűbörög! Ha meg leveszem akkor meg szinte semmit sem lehet észlelni a mély hangokból! Szóval részemről amondó vagyok hogy hamarosan megválunk egymástól.
[ Szerkesztve ]
-
thornadoj
aktív tag
válasz Ga3rieL #38143 üzenetére
Milyen 2.1? szerintem nem a legjobb megoldás bezsúfolni kis zárt helyekre, mert méginkább mossa és kiemeli a mélyet. Probálgasd hol tetszik a legjobban.
(#38139) Attila0: Manapság már a youtube videók is egyre jobb hangminőséggel kerülnek fel, ki tudod használni a kürbis képességeit a géniussal szemben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest