Új Spore játékok - bejelentve UPDATE

UPDATE: Közben megérkeztek az első képek és egy teaser videó is.

Az EA bejelentette, hogy érkezik a Spore Hero és Hero Arena, Nintendo Wii-re és DS-re. A Spore Hero egy történet alapú játék lesz míg a Hero Arena nevéből adódóan egy aréna harcokra épülő alkotásnak ígérkezik.

A Heroban egy páratlan alkotói szabadságot kívánnak a kezünkbe adni, melyben lehetőségünk lesz egy 3D világban kalandozni. A játék során lehetőség nyílik csapatot építeni, hogy közös erővel oldják meg az eléjük álló küldetéseket, vicces feladatokat. A készítők elmondása szerint a Hero teljes mértékben kihasználja a Wii adta irányítási lehetőségeket, és az irányítás mellett a tartalom is a helyén lesz. Több mint 250 képességgel ruházhatjuk fel lényeinket, az igényeink szerint testre szabva őket. Kizárólag Wii-re fog megjelenni.

Forrás: WorthPlaying
Forrás: WorthPlaying

További képek a galériában.

A Hero Arena szintén 3D-s környezetben fog játszódni, de a kalandozás helyett ezúttal az aréna harcokra helyeződik a hangsúly. Így a mi feladatunk az lesz, hogy minél erősebb "gladiátorokat" állítsunk össze és győzzünk le más lényeket. A játék előrehaladtával szintén új képességekre tehetnek szert lényeink, amiket azután a wi-fi küzdelmek során is felhasználhatunk. A játék Ds-re érkezik

Forrás: WorthPlaying
Forrás: WorthPlaying

További képek a galériában.

A két játék még ebben az évben elérhető lesz, valószínűleg év végén.

Azóta történt

  • Új Spore Hero videó

    PC után Wii-n is tiszteletét teszi a Spore, egy akció-kaland játék keretében, és most itt egy új videó róla.

  • Spore film készül

    Az EA és a Fox jóvoltából animációs film készül a Spore-ból.

Előzmények