Two Point Campus - Üdv a tanévben

A játék premierje már nincs messze, a jövő hónapban érkezik a különleges alkotás.

Az emberek gyakran tűnődnek azon, hogy mi történik igazából az iskolákban, amikor szünetel a tanítás. Furcsaságok? Boszorkányság? Óriás robotok? A Two Point Campusban a tanítási év a te lehetőséged, hogy előkészítsd a tökéletes egyetemet a tanítványaidnak, majd végignézd, ahogy minden összeáll – vagy éppen szétesik. Nézd meg a legújabb trailert, hogy megtudd, hogyan zajlik egy tanév!

Az augusztus 9-én érkező Two Point Hospital-ban az interakcióid a betegekkel csak addig tartottak, amíg szükségük volt a kezelésre. A Two Point Campusban a tanév lehetőséget ad, hogy mélyebb kapcsolatokat alakíts ki a diákjaiddal. A nyári szünet során testreszabhatod a kampuszod, kiválaszthatod milyen őrült és csodálatos órákat indítasz és biztosíthatod, hogy minden megfeleljen Two Point megye kifogástalan sztenderdjeinek. Ha úgy érzed készen állsz, elindulhat a tanév és a diákok ámulhatnak a mesterműveden.

Azonban a munka még messze nincs elvégezve. Szórakoztatnod kell a diákjaidat és biztosítanod kell, hogy boldog és értelmes egyének legyenek. Rendezz táncpartit a közösségi térben, esetleg feltehetsz még több Love Trumpet-et, hogy elősegítsd a szívből jövő romantikus vallomásokat. A diákoknak nehézséget jelent a házifeladatuk elkészítése? Alkalmazz egy lelkipásztor asszisztenst, aki meghallgatja a diákokat, vagy építs még több tanulósarkot. Minden tanév végén osztályzatot kapsz a diákjaid teljesítménye alapján. Szóval… te egy kiváló oktató leszel, vagy egy bukott tanár?

Előzmények

  • Two Point Hospital teszt (Xbox One)

    Sajnálatos aktualitásba csöppent a kórházszimulátor konzolos portja, és bár koronavírus nincs, csomó más újszerű betegség nehezíti meg kórházigazgatónk dolgát.