Sztori központú, bullet-hell FPS-nek készül a Luna Abyss

Az első előzetes hangulatos lett, de egyelőre nem tudjuk pontosan, hogy mikor érkezik a program.

A Bonsai Collective angliai csapatot anno 2019-ben alapították, azonban egyelőre még nem láttunk tőlük semmilyen projektet, azonban nemrég végre megtudtuk, hogy min dolgoznak. A készülő alkotásuk a Luna Abyss címet kapta, lényegében egy sztori központú, akció-kaland FPS-nek készül, amelyben kiemelt szerepet kapnak a bullet-hell elemek is, vagyis sokszor találkozunk majd olyan szituációval, amikor a teljes képernyőnket ellenfeleink lövései terítik majd be. Túl sok egyéb extrát egyelőre nem kaptunk a játékkal kapcsolatban, lentebb az első trailert láthatjátok, amely elsőre roppant hangulatosnak tűnik.

"A Luna Abyss egy olyan holdon játszódik, amely egykor az Új Brit Birodalom virágzó kolóniájának adott otthont, ám egy rejtélyes esemény, a Scourge után eltörölték és lezárták. Az Abyss tetején lévő börtönben az egyetlen társad Aylin, egy mesterséges börtönőr, aki minden lépésedet figyeli. Ő küldi az elítélteket a mélységbe, hogy felderítsék és kivizsgálják az összeomlást."  - mondta Benni Hill, a Bonsai Collective kreatív igazgatója.

A Luna Abyss PC-re (Steam), PlayStation és Xbox konzolokra készül, azonban azt egyelőre még nem tudjuk, hogy a premier mikor várható.

Azóta történt