Star Citizen: Átlépte a 18 millió dollárt

Nagy fába vágta fejszéjét Chris Roberts és csapata. Amikor elindították a Star Citizen nevű játék Kickstarter kampányát, 500.000 dollárt szerettek volna összeszedni, de talán még ők maguk sem mertek arra gondolni, hogy összejön akár 5 millió dollár is a rajongóktól. Pedig azóta már ennek háromszorosa is megvan, nemrég meglett a 18 milliós keret, amivel minden korábbi támogató egy exkluzív bejárható naprendszert kap a játékhoz.

Amennyiben pedig összejön 20 millió dollár, akkor nem csak az űrállomásokon, hanem egyes bolygók felszínén is harcolhatunk majd FPS nézetben. Ennek bemutatására már össze is ütöttek egy kis prezentációs videót, melyben a Terra Prime bolygó űrkikötőjét láthatjuk. Belső nézetbe is átváltanak párszor, így lehet némi fogalmunk arról, miként fog ez kinézni. A videót megtekinthetitek feljebb.

A Star Citizen című játékot kizárólag PC-re fejlesztik, elmondásuk szerint ugyanis gyengék hozzá a konzolok. A program megjelenése jövő év végén várható, de pontos dátumot még nem tudni.

Azóta történt

Előzmények