Skyrim: Frissült a HD Texture Pack Steamen

Tegnapelőtt jelent meg a The Elder Scrolls V: Skyrim című RPG játék újabb DLC csomagja, a Dragonborn. A Bethesda korábban ingyenes DLC formájában elérhetővé tette az alapjáték számára készült nagy felbontású textúracsomagot, amihez most megérkezett a frissítés. Az új kiadásban immár a Dawnguard, Heartfire és a Dragonborn DLC-k számára is megtalálhatóak a részletesebb textúrák.

Akinek már telepítve van a Steam fiókjában lévő játékára a HD Texture Pack, annál automatikusan letöltődnek az új fájlok. Miután az eredeti kiadásban is előfordultak hibák, melyeket most javítottak, így azokat is kicseréli a telepítő. Így tehát egy masszív, 4,7GB-os frissítésre számítson mindenki.

Mielőtt azonban bárki is letöltené a HD Texture Pack-ot, vegye figyelembe, hogy a Skyrim gépigényét meghaladó teljesítményű PC-re lesz szüksége a zökkenőmentes játékhoz. A Bethesda leírása szerint ajánlott legalább 4GB RAM-mal és egy 1GB-os, DirectX9.0c támogatással rendelkező videokártyával rendelkeznünk a nagy felbontású textúrák használatához.

Azóta történt

Előzmények