SEGA: Komolyan vesszük a Shenmue 3 iránti igényt!

Lassan már menetrendszerűen előkerül az E3-ak előtt a Shenmue 3. Most maga a SEGA nyilatkozott a témában, de sajnos nem a játék bejelentését ejtették meg.

A CVG faggatta a témában Mike Hayes-t a SEGA amerikai és európai főnökét, aki attól függetlenül, hogy nem erősítette meg a játék érkezését mondott néhány biztató szót. Elmondása szerint eljutnak hozzájuk a rajongók kívánságai és az, hogy mennyien szeretnék a Shenmue 3-at. Sőt azt is hozzátette, hogy komolyan veszik ezeket a kívánságokat, csak egyszerűen még nincs itt az ideje.

Azt, hogy mennyire komolyan veszik a rajongókat egy példával vezette fel, miszerint nagyon sokan szerettek volna egy Shinobi játékot. Ezért ők elkészítik a Shinobit 3DS-re, mert ez a platform véleménye szerint tökéletes hozzá. De hasonló példaként megemlítette a Sonic 4-et is, ami sokak kérésének eleget téve visszatért a klasszikus játékmenethez.

De bármennyire is komolyan veszik ezeket az ígéreteket, Hayes hangsúlyozta, hogy muszáj figyelembe venniük a piaci lehetőségeket és a költségeket is. De a fülüket nem dugják be, és továbbra is meghallgatják az igényeket.

Tehát még pár éven keresztül lehet reménykedni, ismét elhintette a SEGA, hogy a jövőben érkezhet a folytatás.  Mi természetesen nem mondunk le róla!

Azóta történt

Előzmények