Shenmue 3 - Yu Suzuki megcsinálná

Lassacskán a Shenmue 3 átveszi a Duke Nukem Forever szerepét, annál is inkább mivel utóbi játék nagyon úgy fest, hogy hamarosan valóban testet ölt, előbbire viszont feltehetőleg egy jó darabig várni kell, ha egyáltalán valaha is elkészül.

A félbeszakított Shenmue történet folytatását nem kevesen várják, de elkészítése olyan hatalmas feladat lenne - nem mellesleg iszonyú mennyiségű pénz beleinvesztálását követelné meg -, hogy a SEGA egyelőre nem vág bele. Yu Suzuki ennek ellenére úgy nyilatkozott a Famitsunak, hogy ő örömmel készítené a harmadik részt, de egy ilyen projekt hatalmas előkészülettel jár.

A felől eddig sem volt kétségünk, hogy a mester szívesen folytatná élete nagy művét, de tény, hogy jó ezt az tőle is hallani. Valamint ha ehhez hozzávesszük a SEGA korábbi nyilatkozatát, hogy a Shenmue sose kerül le az asztalról, akkor reménykedni még lehet. Talán ez lesz az a játék ami túltesz a Duke Nukem Forever várakozási idején is?

Azóta történt

Előzmények

  • Top 10 - Folytatandó Franchise

    To be Continued? To be Continued! A Top 10 Játék, amikhez folytatást követelünk.

  • Új Shenmue érkezik

    Nem, sajnos egyelőre nem kap folytatást az egyik legjobb sorozat, mindössze egy social network játékról van szó.

  • E3-as kívánságlista

    Egy összeállítás arról, hogy minek örülnénk ha az E3-on esetlegesen bejelentenék, vannak közöttük olyanok amiknek a bejelentése talán már meg is történt, és olyanok is amikre kicsi az esély.

  • Újra jönnek a SEGA Dreamcast játékok

    A Dreamcast az XBLA-n és PSN-en tér vissza, legalábbis ami a játékait illeti.