Resident Evil 4 Remake - Fókuszban a helyszín és az ellenfelek

A hamarosan érkező demót és a “The Mercenaries” ingyenes DLC-t szintén bejelentették.

A Capcom izgalmas híreket osztott meg a hamarosan megjelenő Resident Evil  4-ről. A legújabb, sokak által várt címhez megjelent trailer bemutatta Leon S. Kennedy-t, ahogy több új környezetet fedez fel, Jack Krauserrel való találkozását és sok mást! Ezeken a játékmenetbemutatókon felül, a trailer szintén bejelentette a hamarosan elérhető Resident Evil 4 demót és megerősítette a “The Mercenaries” mód érkezését, mint megjelenés utáni ingyenes DLC-t. A teljes játék március 24-én jelenik meg PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, és PC platformokra.

Menekülésük után Leon és Ashley Graham párosának különböző környezeten kell átvágniuk magukat, amelyeket a Los Illuminados szektája tart ellenőrzés alatt. Egy hatalmas kastélyon, rozoga bányákon és sok más helyszínen át, egyre több fertőzött lakossal, megzavarodott kultistával és alattomos ellenséggel találkoznak, amelyek felett a Las Plagas parazita vette át az irányítást. Leonnak és Ashley-nek át kell jutniuk ezeken az ellenségeket, miközben meg kell fejteniük a misztikus terveket, az ezoterikus rejtvényeket és a titkokat. A duó útját a biztonság felé szintén keresztezik Jack Krauser különleges erői.

A trailer szintén bemutatott néhány izgalmas élményt, amelyeket a rajongók és azok, akik a kampány után még többet szeretnének csinálni, várhatnak a Resident Evil 4 megjelenésekor. Hogy segítsék a rajongók kitartását március 24-ig, a Resident Evil 4 demó is bejelentésre került, ennek dátuma később lesz leleplezve.