Reset: Technológia és játékmenet bemutató

Eddig csak egy meglehetősen semmitmondó teaser-videó, valamint pár kép érkezett a Theory Interactive által készített PC-exkluzív Reset című játékból. Most viszont megjöttek az első, valódi játékmenet felvételek, melyekből kiderül, hogy korábban valóban nem előre renderelt képeket láthattunk, a játék grafikája megüti a következő-generációs címek által felállított mércét. Egy kis technológiai bemutató:

A Reset című játék egy FPS nézetet használó, "egyszemélyes kooperatív" logikai játék lesz, melyben a hangsúlyt a történetre és atmoszférára helyezik a készítők. Az egyszemélyes kooperatív mód megjelölést szó szerint kell érteni, ugyanis a játékosnak vissza kell utaznia az időben, ahol saját magával együttműködve kell megoldania különféle logikai feladatokat. Íme a nemrég kiadott játékmenet bemutató:

A Reset című játékot kizárólag PC-re fejlesztik, hamarosan elindítják a program Kickstarter kampányát is, melynek segítségével a játékosok támogathatják a mielőbbi megjelenést. A gyűjtés eredményétől függ a program megjelenése is, ha minden jól megy, jövőre elkészülhet a játék.

Azóta történt

Előzmények

  • RESET

    Első trailer a játékból, a saját motorjával.