Remedy - L.A. Noire-t felülmúló arcmimika

Már a Quantic Dream feje is kóstolgatta a Team Bondi különlegesnek ígérkező technológiáját, ami nagyon látványos arcmimikát képes kipréselni magából, és most a Remedy is azt állítja, hogy náluk jobb technológia készül.

Némileg visszafogottabban, de a Remedy is úgy nyilatkozik, hogy a Team Bondi fejlesztésénél ők jobbat tudnak. Matthias Myllyrinne elmondása szerint a fejlesztés alatt álló új animációs csomag lehetővé teszi, hogy valós időben lényegében bármilyen arckifejezést megvalósítsanak. Ráadásul az előre megszabott arcmimikát kézzel is aprólékos módon változtatni tudják. Olyan apróságokra is képes a csomag, hogy megjelenítse a bőr alatti vér áramlását, és megváltoztassa az arc színét annak mozgásához igazodva.

Tehát javában dolgoznak a Remedy-nél valami új és nagyszabásún, és mint ahogy arról korábban hallani lehetett ez nagy valószínűséggel az Alan Wake 2. Reményeink szerint pedig hamarosan bejelentik, hogy valóban a mára már több mint egymillió példányban értékesített akció-thriller folytatásán dolgoznak.

Azóta történt

Előzmények