Alan Wake 2 pletykák

Az Alan Wake megjelenésekkor biztosra vehettük a folytatást, azonban a visszafogott eladási adatok miatt később kérdésessé vált, hogy valóban érkezik folytatása az Alan Wake-nek. Jelenleg még nem lehet biztosra tudni, bár a legtöbben igencsak valószínűnek tartják.

A legújabb infók szerint a Remedy senior designert keres egy lenyűgöző narratívával és intenzív akcióval felvértezett játékhoz. Ami akár az Alan Wake 2 is lehet, bár ez a két tulajdonság nem feltétlenül csak arra húzható rá.

E mellett a legújabb OXM magazin pletyka rovatában is feltűnt, hogy nagy valószínűséggel várható az Alan Wake folytatása.

Az Alan Wake egy jó játék volt, sajnálatos, hogy ehhez képest kevés példányban fogyott, reméljük valóban érkezik a folytatás, és bízunk benne, hogy az már a pénztáraknál is jól fog teljesíteni.

Azóta történt

Előzmények

  • Alan Wake Kinect?

    A Remedy Kinect fejlesztőt keres, aki az Alan Wake motorjával készülő AAA-s játékban venne részt.

  • Alan Wake - képek Writer-ből

    Az Alan Wake második és egyben utolsó DLC-jéből láthatunk pár képet.

  • Alan Wake - teszt

    Alan Wake, a játék melyre oly hosszú ideje várt a játékos társadalom. A játék mely anno a 4 magos PC processzorok erejét hivatott demonstrálni, a játék mely hirtelen eltűnt, majd újraéledve új koncepcióban tűnt fel Xbox360 exkluzív címként.

  • Alan Wake – élménybeszámoló

    Alan Wake feszültséggel és izgalmakkal túlfűtött története hamarosan feltárul az Xbox360 tulajok előtt. Nézzük, mire lehet számítani.