A Rockstar nem adja ki a Team Bondi következő játékát

A Team Bondi és a Rockstar sikeres párosnak bizonyult, az első közös játékuk az L.A. Noire igazán sikeres lett. Viszont úgy tűnik, hogy az első közös játék egyben az utolsó is, legalábbis erre lehet következtetni a Gamesindustry cikkéből.

A cikk állítása szerint a Team Bondi jelenleg egy új kiadót keres készülő játékuknak. Az ok állítólag, hogy a Rockstar és a Team Bondi között megromlott a kapcsolat, ami oda vezetett, hogy már nem vállalják a következő játék kiadói szerepét.

Az információik szerint a Team Bondi sokat köszönhet a Rockstarnak, akik folyamatosan sok pénzt pumpáltak a játékba, ami nélkül a csapat már évekkel korábban tönkre ment volna. Még mielőtt ennyire elfajultak a dolgok, a Rockstar szerette volna, ha a Team Bondi Rockstar Sydney-ként működne. De állítólag minél többet dolgoztak együtt a fejlesztőcsapat menedzsmentjével annál világosabbá vált, hogy ez egy nagyon rossz ötlet.

Ennek ellenére az L.A. Noire Pc-s változata még a Rockstar kiadásában fog megjelenni. Kíváncsian várjuk, hogy a nagy siker után milyen kiadót talál magának az ausztrál csapat.

Azóta történt

Előzmények