Quantum Break - Késik a Steames kiadás

Amikor megjelent a Quantum Break, sokaknak nem tetszett, hogy az Xbox One kiadás mellett, a PC-s verzió csak és kizárólag a Windows 10 saját áruházában volt kapható. Meglepő módon múlt hónap elején kiderült, hogy mégis érkezik a Steames kiadás, amely akár Windows 7 vagy Windows 8 rendszereken is futtatható lesz.

Quantum Break: Timeless Collector’s Edition eredetileg szeptember 14-én jelent volna meg, azonban az új hírek szerint a premier napja szeptember 29-re módosult. Ez természetesen mind a digitális, mind a lemezes változatra érvényes.

Előzmények

  • Steamre is megjelenik a Quantum Break

    A korábban Windows 10 exkluzív játék hamarosan Windows 7 alatt is játszható lesz, plusz érkezik egy speciális lemezes kiadás is.

  • Quantum Break videoteszt

    Az időmanipulálós játékok egyik legújabb üdvöskéjének PC-s változatával vannak még gondok ugyan, viszont nagyon jó sztorival és játékmenettel kompenzál ezért, konzolon pedig teljes az élmény.

  • Quantum Break előzetes

    Április első napjaiban nem csak a bolondok jutnak főszerephez, a Microsoft és a Remedy Entertainment legújabb alkotása, az idővel manipuláló, tudományos alapokra épülő Quantum Break is áttöri a falakat.