Steamre is megjelenik a Quantum Break

A legelső bejelentések alapján anno még arról volt szó, hogy a Remedy által fejlesztett Quantum Break kizárólag Xbox One-ra jelenik meg. Később aztán megerősítették, hogy egy napon a konzolos változattal érkezik a PC-s változat, azonban az csak Windows 10 alatt lesz elérhető. A premier után ez a változat nem lett túl népszerű a hibái miatt, most azonban bejelentették, hogy jön a Steames kiadás is.

A szeptember 14-én érkező új kiadás lemezes formátumban is kapható lesz, igaz csak a fenti képen látható Quantum Break: Timeless Collector’s Edition verzióban lesz elérhető 40 dollárért. A pakkban a játék mellett egy "Így készült" Blu-Ray és könyv, valamint két poszter és egy soundtrack lemez kapott helyet.

Azóta történt

Előzmények

  • Quantum Break videoteszt

    Az időmanipulálós játékok egyik legújabb üdvöskéjének PC-s változatával vannak még gondok ugyan, viszont nagyon jó sztorival és játékmenettel kompenzál ezért, konzolon pedig teljes az élmény.

  • Quantum Break előzetes

    Április első napjaiban nem csak a bolondok jutnak főszerephez, a Microsoft és a Remedy Entertainment legújabb alkotása, az idővel manipuláló, tudományos alapokra épülő Quantum Break is áttöri a falakat.