PS Vita - 1.2 millió világszerte

A japán megjelenés utáni negatív sajtóvisszhang kezd enyhülni, és egyre másra a Vita jó szerepléséről lehet olvasni. A nyugati debütálás egyelőre úgy néz ki, hogy jól sikerült. A Sony jelentése szerint már 1.2 millió darabot adtak el belőle és 2 millió játékot is sikerült értékesíteni.

A Sony reakciója minderre, hogy ez a teljesítmény jelentősen meghaladta az elvárásokat, vagyis azt mondhatjuk, hogy elégedettek az eredménnyel. Andrew House hozzátette, hogy elsődleges céljuk az volt a Vitával, hogy egy kimagasló élményt biztosító hordozható platformot hozzanak létre, véleménye szerint ennek sikerességét pedig misem bizonyítja jobban, minthogy ilyen jól fogy a gép.

Elmondták azt is, hogy igyekeznek fenntartani a lendületet, és a külsős fejlesztőkkel szorosan együttműködnek, hogy minél több kiváló játék születhessen a gépre, hogy 2012-ben minden Vita tulaj megtalálja a számításait.

Gratulálunk nekik, és mi is abban bízunk, hogy nagyon sok jó játékot szállítanak nekünk a Sony és a third-party fejlesztők is.

Azóta történt

Előzmények

  • F1 2011 - Vita launch trailer

    Holnap érkezik a Vita és a Codemasters is készül az F1 2011 premierjére.

  • PS Vita - 12 perces bemutató

    A Sony egy házon belül készült PS Vita bemutatót tett közzé, amiben 12 percen keresztül mutatják be a Vitát.

  • PS Vita - videoteszt

    Ahogy ígértük itt a PS Vita videoteszt is, hogy teljes legyen a kép, és minden tekintetben kellő információval legyetek ellátva a Sony új gépéről.